BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

021 9814

Solicită o programare

Centrul Medical Emerald București

Centrul Medical Emerald din București a fost lansat în 2018, initial ca centru de diagnostic al inimii și al creierului, având ca principali medici cardiologineurologi și imagiști. Inițial cu un singur etaj și un sistem de Rezonanță Magnetică (RMN/IRM) Siemens Sempra 1.5T, centrul s-a dezvoltat an de an, adăugând un etaj dedicate recuperării medicale cardiovasculare și neurologice – pentru pacienți post intervenții chirurgicale pe cord sau creier – cu servicii de fiziokinetoterapie, un sistem CT GE Evolution Evo de generație 2021, completând paleta de servicii imagistice avansate dedicate inimii și creierului și cu investigații prin computer tomografie. Alte specialități conexe incluse: endocrinologiemedicină internă, psihiatrie. Alte investigații incluse – terapie inovativă împotriva migrenelor, stimulare magnetică transcraniană în depresie și recuperare medicală, testare de efort cardiopulmonară.

Din 2021, diagnosticul imagistic a fost completat de testări genetice și oncologie, pentru o medicină personalizată, predictivă și un diagnostic precoce în zona afecțiunilor rare, genetice sau congenitale.

Din 2022, au apărut diverse colaborări internaționale care să faciliteze accesul pacienților la diagnostice precise cu ajutorul experților mondiali în diverse nișe medicale – lansând astfel centre de excelență în imagistică cardiacă avansatăhipofiză și suprarenaleneurovascularinsuficiență cardiacăcardio-oncologiecefalee și hipertensiune arterială.

La aniversarea a 5 ani de activitate, peste 20.000 de pacienți și-au aflat diagnosticul în centrul nostru, au fost realizate peste 13.000 de investigații imagistice, dintre care peste 3.000 dedicate doar inimii – centrul nostru fiind principala alegere a medicilor cardiologi din România pentru aflarea diagnosticelor precise în bolile cardiovasculare – dar și singurul centru din Sud Estul Europei cu acreditare EACVI în imagistică cardiovasculară avansată.

În prezent, peste 50 de medici își desfășoară activitatea în centrul din București din diverse arii medicale și cu diverse supra-specializări – existând o colaborare de echipă și o abordare multidisciplinară a cazurilor ce ni se adresează.

Specialități medicale București