BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

021 9814

Solicită o programare

Genetică

Genetică

Pacienții Centrului Medical EMERALD pot beneficia, la recomandarea echipei medicale, de testări genetice personalizate pentru un diagnostic complex și complet.

Lucrăm îndeaproape cu laboratoare de genetică cu recunoaștere internațională și medici supraspecializați pentru a oferi o evaluare individualizată și posibilitate de acces la tratamente inovative pentru pacienții cu boli genetice și familiile acestora.

În cadrul centrului nostru se pot efectua teste genetice prin care se poate afla predispoziția ereditară cu expertiză în principal în boli cardiovasculare, neurologice, oncologice și endocrinologie, cu extindere către paneluri cu alte afecțiuni, acestea efectâdu-se personalizat numai la recomandarea medicilor specialiști

Alături de medicul specialist și medicul genetician, la indicația medicului dvs. sau a echipei noastre medicale, se stabilește oportunitatea realzării unui test (cel mai adesea țintit prin panel de gene) și ulterior, la primirea rezultatelor, se decid urmatorii pași în diagnostic și consilierea familială – daca vorbim de o mutație identificată.

Mai multe detalii despre testările genetice aici 

icon_doctori.png

MEDICI DEDICAȚI

nevoilor tale 

icon_specializari.png

GRIJĂ ȘI ATENȚIE

din partea noastră

icon_pacienti.png

PACIENȚI MULȚUMIȚI

de serviciile noastre

Echipa Medicală

Medic primar Genetică Medicală