BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

Caută

Solicită o programare

Dr. Viorica Rădoi, medic primar genetică medicală

Dr. Viorica Rădoi, medic primar genetică medicală, doctor în științe medicale, șef de lucrări la Catedra de Genetică Medicală a UMF Carol Davila București.
Absolventă a Universitații de Medicină și Farmacie Carol Davila București, cu o experiență de peste 15 ani în genetică medicală, diagnosticul pre și postnatal al bolilor genetice, boli genetice sau istoric de boli genetice în familie, experiență în analiza si interpretarea testelor genetice de ultimă generație – cariotip molecular și secvențiere de nouă generație.
Testarea genetică oferă multe beneficii, cum ar fi: diagnosticul și evaluarea severității boli, prezicerea riscului pacientului de a dezvolta un tip de boală sau probabilității de a transmite o boală la copii, și nu în ultimul rând, de a evalua prognosticul bolii și de a identifica opțiuni de tratament.
În cadrul centrului nostru se pot efectua teste genetice, lucrăm îndeaproape cu laboratoare genetice și medici supraspecializați pentru a oferi evaluare individualizată și posibilitate de acces la tratamente inovative pentru pacienții cu boli genetice și familiile acestora.