Asiguratori cu care colaborăm

Centrul Medical Emerald colaborează cu o serie de asiguratori privați în vederea decontării serviciilor furnizate. Dacă ești asigurat Signal Iduna, Alliantz, Groupama, Asirom sau vrei să închei o poliță NN, poți efectua la noi o serie de investigații și consultații. Solicită consultantului tău mai multe detalii despre cum te poți programa la noi.

 

În cadrul Centrului Medical Emerald se realizează o serie de investigații necesare înaintea semnării poliței de asigurare NN. Cu un laborator de analize Synevo în aceeași incintă, evaluarea medicală este realizată în mai puțin de o oră, în intervalul 8:30 – 10:30, în urmă primirii solicitării din partea consultantului NN.

 

În cadrul Centrului Medical Emerald se realizează orice investigație prin polița de asigurare de sănătate Asirom. Solicită formularul consultantului Asirom și efectuează la Centrul Medical Emerald atât consultații de specialitate, cât și investigații cardiologice și IRM. Solicită consultantului Asirom formularul și programează-te  la un consult. Programările pot fi efectuate și prin Docbook de către asigurații Asirom.

Puteți efectua prin polița de sănătate Signal Iduna orice investigație în cadrul centrului nostru. Solicită formularul consultantului Signal Iduna și efectuează la Centrul Medical Emerald atât consultații de specialitate, cât și investigații complexe cardiologice și IRM. Solicită consultantului Signal Iduna formularul și programează-te  la un consult.

Puteți efectua prin polița de sănătate Groupama orice investigație în cadrul centrului nostru. Solicită formularul consultantului Groupama și efectuează la Centrul Medical Emerald atât consultații de specialitate, cât și investigații complexe cardiologice și IRM. Solicită consultantului Groupama formularul și programează-te  la un consult.

 

Puteți efectua prin polița de sănătate Generali orice investigație în cadrul centrului nostru. Solicită formularul consultantului Generali și efectuează la Centrul Medical Emerald atât consultații de specialitate, cât și investigații complexe cardiologice și IRM. Solicită consultantului Generali formularul și programează-te  la un consult.