BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

Caută

Solicită o programare

Dietă boli de inimă – câtă sare şi ce grăsimi sunt permise

Deşi prevalenţa bolilor cardiovasculare este ridicată şi există foarte multe informaţii despre prevenţie dar şi despre regimul de viaţă al pacienţilor diagnosticaţi cu boli cardiovasculare, majoritatea celor care tocmai au aflat că au inima bolnavă suferă un şoc şi sunt pierduţi printre atât de multe informaţii noi.

Pur şi simplu unii pacienţi ai secţiilor de boli cardiovasculare nu pricep de unde să înceapă cu schimbările şi de ce sunt necesare. Specialiştii le spun că trebuie să îşi schimbe stilul de viaţă (odihnă optimă, mişcare, reducerea stresului), să nu (mai) fumeze, şi să aibă o dietă săracă în sare, săracă în grăsimi animale şi săracă în zahăr.  Despre dieta bolnavilor de inimă ne dă explicaţii dr. Oana Gheorghe Fronea, medic specialist cardiolog.

Citește tot interviul acordat de dr. Oana Gheorghe-Fronea, medic specialist cardiolog la Centrul Medical Emerald aici.Deşi prevalenţa bolilor cardiovasculare este ridicată şi există foarte multe informaţii despre prevenţie dar şi despre regimul de viaţă al pacienţilor diagnosticaţi cu boli cardiovasculare, majoritatea celor care tocmai au aflat că au inima bolnavă suferă un şoc şi sunt pierduţi printre atât de multe informaţii noi. Despre dieta bolnavilor de inimă ne dă explicaţii dr. Oana Gheorghe Fronea, medic specialist cardiolog.

Pur şi simplu unii pacienţi ai secţiilor de boli cardiovasculare nu pricep de unde să înceapă cu schimbările şi de ce sunt necesare. Specialiştii le spun că trebuie să îşi schimbe stilul de viaţă (odihnă optimă, mişcare, reducerea stresului), să nu (mai) fumeze, şi să aibă o dietă săracă în sare, săracă în grăsimi animale şi săracă în zahăr.

Citește tot interviul acordat de dr. Oana Gheorghe-Fronea, medic specialist cardiolog la Centrul Medical Emerald aici.