BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

021 9814

Solicită o programare

Centrul Medical Emerald Iași

Centrul Medical Emerald din Iași a fost lansat în februarie 2023, urmând principalele arii de supra-specializare consecrate în București: cardiologie, neurologie, oncologie, oferind un diagnostic integrat în sistem ambulatoriu, cu ajutorul imagisticii avansate, a medicilor supra-specializați și a geneticii.

În cadrul Centrului Medical Emerald din Iași găsim echipamente de ultimă generație: Sisteme Siemens CT și RM, ecografe GE și Philips cu aplicații avansate dedicate sistemului cardiovascular.

Pacienții ce se adresează centrului din Iași pot accesa cu ușurință atât expertiza echipei din Iași, cât și pe a echipei medicale din București, având acces la programele de excelență în imagistică cardiacă avansatăhipofiză și suprarenaleneurovascularinsuficiență cardiacăcardio-oncologiecefalee și hipertensiune arterială.

De asemenea, centrul din Iași își propune să lanseze la Iași primul său centru medical digital, fără CD-uri, hârtii și procese complicate de acces – cu programări realizate complet online, prezentare și înregistrare în clinică automatizată, semnături digitale și cont al pacientului online, atât pentru imagistică cât și pentru consultațiile ambulatorii.

Detalii despre echipa medicală, specialitățile medicale și investigațiile disponibile în Iași găsiți mai jos:

Specialități medicale -Iași

Cardiologie

Neurologie

Oncologie

Imagistică - CT / RMN

Medicină internă

Endocrinologie

Genetică