Medicină internă

Medicina internă este una dintre cele mai vaste și mai complexe ramuri ale medicinei. Este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor organelor interne la adulți (afecțiuni cardiovasculare, gastro-intestinale, respiratorii, hepatice, renale, urogenitale, metabolice și altele).

Echipa Emerald acordă în această perioadă și sfaturi medicale online. Află mai multe despre cum puteți obține o programare online, AICI.

Specialiștii de medicină internă – specialiști cu profil de lucru extins, ce au competență de a diagnostica precoce anumite afecțiuni, precum și de a rezolva probleme de diagnostic complex și de a monitoriza boli cronice severe și condiții de polipatologie.

Medicul internist evaluează integral paciențiifiind responsabil de diagnosticul și terapia a numeroase boli din toată gama medicinii și efectuează controale periodice pentru evaluarea stării de sănătate. De asemenea, medicul internist se ocupă cu diagnosticarea comorbidităților, putând indică țintit eventualele consulturi de specialitate necesare.

Este o specialitate care permite evaluarea per ansamblu a pacientului, ceea ce conferă o mai mare acuitate diagnosticăPrin medicină internă se furnizeză pacienților și servicii de prevenție a bolii și de promovare a sănătății, contribuind la medicină preventivă.

Echipa de medici medicină internă:

dr.-gabriel-sica

Dr.  Gabriel Șica

Medic specialist Medicină Internă

Absolvent al Facultății de medicină din Brașov, cu activitate desfășurată în cadrul Spitalului Clinic de Urgență București (Floreasca). Acoperă o arie largă de patologii din medicina internă, cu interes în patologii respiratorii și digestive. Oferă consultații și în limba engleză și franceză.
dr-ciprian-jurcut_site_copy

Dr.  Ciprian Jurcuț

Medic primar Medicină Internă, medic specialist Reumatologie

Șef secție medicină interna Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” București.
Competență ecografie generală, doctor în științe medicale.
Abordează în special spectrul bolilor rare reumatologice și medicină internă, cum ar fi imunodeficiențe primare, Sindrom Sjogren etc.
razvan-ionescu-adrian-copy

Dr. Răzvan Adrian Ionescu

Medic primar Medicină Internă și Reumatologie

Activează în cadrul Spitalului Colentina, în zona patologiilor reumatice inflamatorii musculoscheletale și autoimune (artrita reumatoidă, spondiloartropatii, lupus eritematos sistemic, vasculite, sclerodermie sistemica etc) precum și degenerative (osteoartrita).
dr-luiza-pana

Dr. Luiza PANĂ

Medic specialist medicină internă, rezident reumatologie

Activează în cadrul Spitalului Colentina, în zona patologiilor reumatice inflamatorii musculoscheletale și autoimune (artrita reumatoidă, spondiloartropatii, lupus eritematos sistemic, vasculite, sclerodermie sistemica etc) precum și degenerative (osteoartrita).
dr-alina-andresz

Dr. Alina Andresz

Medic Primar Radiologie – Imagistică Medicală

Dr. Alina Andresz este membră a Societății Române de Imagistică prin Rezonanță Magnetică și a Societății Europene de Radiologie și Imagistică Medicală (ECR). Are peste 10 ani de experiență într-un Spital Clinic Județean de Urgență, cu participare la diverse congrese de imagistică medicală. Realizează ecografii abdominale, alături de imagistică IRM.
alexandra-5

Dr. Alexandra Niculescu (Pavăl)

Medic specialist medicină internă

Rezident și doctorand Cardiologie al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București. Membru al Societății Europene de Cardiologie, Societății Internaționale de Hipertensiune și al Societăților Române de Medicină Internă și de Cardiologie. Activitate științifică: participări cu lucrări științifice la numeroase congrese naționale și internaționale și în publicații de specialitate.
×

Cum a fost experiența pe site?

Lăsați-ne un review pe Facebook

Lăsați-ne un testimonial