BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută

Solicită o programare

Asiguratori privați

Asiguratori cu care colaborăm

Centrul Medical Emerald colaborează cu o serie de asiguratori privați în vederea decontării serviciilor furnizate. Dacă ești asigurat Signal Iduna, Alliantz, Groupama, Asirom sau vrei să închei o poliță NN, poți efectua la noi o serie de investigații și consultații. Solicită consultantului tău mai multe detalii despre cum te poți programa la noi.

În cadrul Centrului Medical Emerald se realizează orice investigație prin polița de asigurare de sănătate Asirom. Solicită formularul consultantului Asirom și efectuează la Centrul Medical Emerald atât consultații de specialitate, cât și investigații cardiologice și IRM. Solicită consultantului Asirom formularul și programează-te  la un consult. Programările pot fi efectuate și prin Docbook de către asigurații Asirom.

Avantajele includ acoperirea in intregime a unei game largi de servicii medicale de ambulator chiar si in afara retelei de parteneri medicali, lipsa co-platilor, reduceri de pret daca asigurarea include mai multi membri de familie.

Cu asigurarea de sanatate SanaPro ramai stapan pe situatie si te concentrezi la tot ceea ce este important pentru tine: familie, pasiuni sau cariera.

Clauza Suplimentara Preventie poate fi achizionata doar impreuna cu un plan de asigurare principal. In plus, ai posibilitatea de a include in asigurarea ta atat copiii, cat ­si sotul/sotia.

Puteți efectua prin polița de sănătate Groupama orice investigație în cadrul centrului nostru. Solicită formularul consultantului Groupama și efectuează la Centrul Medical Emerald atât consultații de specialitate, cât și investigații complexe cardiologice și IRM. Solicită consultantului Groupama formularul și programează-te  la un consult sau intră pe site-ul Groupama.

Beneficii:

  • Accesibilitate prin call center
  • Reducerea birocratiei prin plata serviciilor facuta direct intre Groupama si Centrul Medical Emerald
  • Multiple pachete de asigurari de sanitate in functie de nevoile dumneavoastra personale.

Puteți efectua prin polița de sănătate Generali orice investigație în cadrul centrului nostru. Solicită formularul consultantului Generali și efectuează la Centrul Medical Emerald atât consultații de specialitate, cât și investigații complexe cardiologice și IRM. Solicită consultantului Generali formularul și programează-te  la un consult sau află mai multe informații pe site-ul Generali. 

Beneficiile asigurarii private GENERALI sunt:

  • Posibilitatea de a alege un pachet de asigurare personalizat care poate sa include afectiunile preexistente.
  • Flexibilitatea in privinta metodelor de plata si a programarii lor(anual, semestrial etc)

În cadrul Centrului Medical Emerald se realizează o serie de investigații necesare înaintea semnării poliței de asigurare NN. Cu un laborator de analize Synevo în aceeași incintă, evaluarea medicală este realizată în mai puțin de o oră, în intervalul 8:30 – 10:30, în urmă primirii solicitării din partea consultantului NN.

Asigurarea de sanatate NN are cateva avantaje:

  • decontarea directa intre Centrul Medical Emerald si NN, cu conditia ca cheltuielile sa nu depaseasca anumite tarife prestabilite.
  • Reducerea la minim a birocratiei; puteti suna la 021 9464 pentru autorizarea serviciilor medicale de care aveti nevoie. NN are grija/se ocupa de toate formalitatile legate de plati.
  • Suport medical la orice ora, zi de zi, oferit de un personal de specialitate medicala.
  • Administrare facila a contului dumneavoastra pe site-ul NN unde puteti afla informatii suplimentare despre modalitatile de plata. Prin intermediul siteului NN

Puteți efectua prin polița de sănătate Signal Iduna orice investigație în cadrul centrului nostru. Solicită formularul consultantului Signal Iduna și efectuează la Centrul Medical Emerald atât consultații de specialitate, cât și investigații complexe cardiologice și IRM. Solicită consultantului Signal Iduna formularul și programează-te  la un consult.

Signal Iduna ofera avantajele acoperirii unei game largi de servicii medicale de cate ori este nevoie, acces digitalizat simplificat, consultanta disponibila la telefon in orice moment. Pentru informatii detaliate accesati site-ul Signal Iduna.