BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută

Solicită o programare

Certificări

Certificările Centrului Medical EMERALD

CENTRUL MEDICAL EMERALD a fost acreditat de către ESC-EACVI (Societatea Europeană de Cardiologie, prin Asociația Europeană de Imagistică Cardiovasculară), fiind primul laborator de rezonanță magnetică cardiovasculară din România și singurul din sud-estul Europei care primește această recunoaștere. La nivel European, doar 13 alte centre au fost recunoscute, din 8 țări: Marea Britanie, Italia, Spania, Franța, Elveția, Olanda, Lituania și Egipt.

Astfel, România, prin Centrul Medical EMERALD, se alătură unei companii selecte de centre de excelență în cardiologie și imagistică cardiovasculară, precum Manchester University NHS Foundation Trust, University Hospital Zürich, Barts Heart Centre – CMR Unit sau Cardiovascular Institute Paris Sud Massy.

Centrul Medical EMERALD este de asemenea singurul centru medical privat din România recunoscut de Societatea Europeană de Hipertensiune pentru expertiza în tratarea la un nivel înalt a hipertensiunii arteriale.

 În curs de certificare se află și laboratorul nostru de ecografie, Angio-CT și centrul de diagnostic și tratament al cefaleelor.ME