BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

Caută

Solicită o programare

Misiune și valori

pacientul-in-centru-oi92xi9jbac2zcwpsbgtcdgnr10vi9umfesj7bu1qw.jpg

Misiunea Emerald

De a furniza clientilor cele mai bune servicii medicale personalizate, disponibile în domeniile noastre de competență, atat în centru cât și la distanță, cu ajutorul personalului medical înalt calificat și al sistemelor de înaltă tehnologie medicală, desfașurâd totodată și activități de cercetare știintifica în beneficiul pacienților.

Vizunea Emerald

Emerald – cea mai importantă rețea de centre medicale integrate din regiune, înalt specializate în domeniul cardiologiei, neurologiei și a oncologiei, care abordeaza pacientul multidisciplinar, desfășurând totodata și activități de cercetare știintifică în beneficiul pacientilor, având la bază servicii de diagnostic supra-specializat, atât clinic, cât și imagistic și genetic.

discutia-initiala-oi92xhbbh9zomgfk7tvhbmemvwhte4y4sikah3at90

Valorile Emerald

Încredere

Personal competent cu mare experiență

Respect

Servicii de calitate

Grijă

Atenție acordată
fiecărui pacient

Compasiune

Empatie, onestitate

Calitatea și serviciile

Ca o expresie a preocupării noastre constate de a înțelege nevoile pacienților, pentru a le putea oferi servicii personalizate, adaptate nevoilor lor individuale, am implementat un sistem de management al calității în conformitate cu standardul internațional ISO 9001:2015. Procesele și procedurile create în cadrul sistemului de management al calității sunt menite să asigure atât siguranța și eficacitatea serviciilor medicale furnizate, având în permanență în vedere grija pentru pacienți și satisfacția acestora, cât și conformitatea cu toate cerințele legale privind sănătatea, igiena, drepturile pacienților, protecția datelor personale, sănătatea și securitatea muncii, protecția mediului etc. Sistemul de management al calității este certificat și auditat periodic de LRQA, organism de certificare recunoscut pe plan mondial în domeniul asigurării calității.

Pentru imbunatirea calitatii serviciilor noastre, ne puteti lasa o recenzie pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/CentrulMedicalEmerald/reviews/

Programari la 0219814.