BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută

Solicită o programare

Despre noi

clinica-emerald-6

Inovație și excelență

Centrul Medical EMERALD este un centru integrat de diagnostic, lansat în 2018 în București, fiind parte a Grupului SOFMEDICA. Deși echipa medicală EMERALD acoperă numeroase specialități clinice și imagistice, accentul centrului nostru este pus pe diagnostic CARDIOVASCULAR, NEUROLOGIC și ONCOLOGIC, cu sprijinul departamentelor de imagistică (CT și RM), genetică și tehnologii inovative de diagnostic.

Numărând peste 50 de cadre medicale, echipa noastră este formată din medici tineri, cu formare internațională, ce practică alături de medici cu zeci de ani de experiență profesională și academică, având numeroase supraspecializări și oferind servicii unice în România.

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi, oncologi și radiologi, pacienții ce se adresează Centrului Medical EMERALD beneficiază de proceduri medicale dedicate, folosind dispozitive medicale inovative (test de efort cardiopulmonar, Holter EkG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc., paneluri de teste genetice, markeri cardiaci și creatinină în urgență, monitorizarea pacienților cu insuficiență cardiacă la domiciliu, TMS (Stimulare Magnetică Transcraniană), precum și de investigații RM și CT complexe, ce acoperă întreg spectrul de boli cardiovasculare, neurologice și oncologice, atât pentru adulți cât și pentru copii.

Diferența EMERALD

Pacientul EMERALD este un pacient aflat mereu în centrul atenției, în jurul căruia echipa medicală și personalul auxiliar depun toate eforturile pentru un diagnostic cât mai personalizat, existând o comunicare între medici pentru a practica mereu o medicină centrată pe pacient, totul cu o experiență cât mai plăcută pe tot parcursul vizitei în centru. Cu o astfel de abordare multidisciplinară, pentru ca pacientul să treacă prin toate etapele necesare unui diagnostic corect, denumite de noi AFLI – ÎNȚELEGI – ALEGI, e nevoie de timp suficient atât pentru medic, pentru a putea înțelege simptomatologia și pentru a face recomandările corecte, cât și pentru pacient, pentru a înțelege diagnosticul și tratamentul recomandat. În 2021, timpul mediu al unei consultații efectuate la EMERALD a fost de 45 de minute, iar în ceea ce privește investigațiile imagistice, acestea sunt realizate doar sub supravegherea unui medic radiolog pentru personalizarea examinării și pentru a discuta cu pacientul la finalul acesteia. Mai mult, de cele mai multe ori, rezultatele sunt emise pe loc sau în cel mai scurt timp posibil, pentru a nu întârzia diagnosticul și accesul la tratament prompt.

Actul medical efectuat în EMERALD este desfășurat în condiții de siguranță și empatie, folosind cele mai inovative echipamente medicale disponibile – standarde conformitate internațională folosite peste ocean , alături de multiple software-uri de post-procesare de imagine pentru un diagnostic asistat de inteligența artificială, ce ajută medicul într-un diagnostic precis.