Specialitati medicale

Imagistică prin rezonanță magnetică (IRM)

Rezonanța magnetică (RM) cardiovasculară este cea mai avansată metodă imagistică de evaluare a funcției inimii. La Emerald, investigația este realizată de o echipă format dintr-un medic radiolog cu experiență și un medic cardiolog specializat în RM cardiovasculară.

Cardiologie

Putem efectua o gamă largă de teste adresate în mod special vizualizării și testării funcției inimii. În acest scop, o putem vedea cu un ecograf, cu aparatul IRM și îi putem evalua activitatea pe o perioadă mai lungă de timp cu un sistem de monitorizare Holter.

Neurologie

Consulturile neurologice sunt efectuate de o echipă alcătuită atât din profesioniști experimentați, cât și din medici tineri și entuziaști. Pe lângă diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor neurologice aflate în diverse stadii, specialiștii noștri oferă îngrijire integrată pacienților cu boli neurologice și cardiovasculare combinate: de la prevenire și intervenție precoce, la monitorizarea în ambulatoriu a pacienților cu condiții cronice.

Medicină internă

Medicina interna este una dintre cele mai vaste si mai complexe ramuri ale medicinei. Este specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor organelor interne la adulti (afectiuni cardiovasculare, gastro-intestinale, respiratorii, hepatice, renale, urogenitale, metabolice si altele).

Endocrinologie, Diabet și Nutriție

Centrul Medical Emerald oferă pacienților o abordare multidisciplinară a patologiilor, endocrinologia integrându-se excelent cu cardiologia, neurologia și medicina internă, specialitățile consacrate ale centrului.
×

Cum a fost experiența pe site?

Lăsați-ne un review pe Facebook

Lăsați-ne un testimonial