BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

021 9814

Solicită o programare

Asistent Univ. Dr. Robert ZGARBURĂ

Medic specialist psihiatru

Afecțiuni de tratat: Tulburările afective, Tulburările de anxietate, Tulburările neurodegenerative (demențe), Tulburările de personalitate (Borderline, Narcisism), Sindrom burnout.

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, cu pregătirea în rezidențiat la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia” unde a activat timp de 2 ani ca asistent universitar în cadrul departamentului de Neuroștiințe clinice, disciplina Psihiatrie.

Asistent universitar în cadrul catedrei de Psihologie Medicală și Științe Comportamentale a Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” și doctorand cu teza de cercetare științifică “Efectele terapeutice ale Stimulării Magnetice Transcraniene (TMS) în patologiile algice neuropate comorbide cu tulburările de spectru anxios-depresiv”.

Denumire InvestigatiePret RON
Consultatie psihiatrie350 lei
Control psihiatrie250 lei
Pachet 10 sedinte TMS – stimulare magnetica transcraniana1800 lei
Pachet 20 sedinte TMS – stimulare magnetica transcraniana3500 lei
Sedinta TMS – stimulare magnetica transcraniana200 lei

* Prețurile indicate în cuprinsul acestui site au un caracter informativ și pot suferi modificări. Pentru informații exacte cu privire la prețul investigațiilor dumneavoatră, vă rugăm să verificați la recepția centrului sau la telefon 021 9814.