BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

Caută

Solicită o programare

Dr. Ion S. JOVIN

Medic cardiologie - Consultant cazuri complexe cardiologie , cardiologie intervențională și medicină internă

 Consultant cazuri complexe cardiologie , cardiologie intervențională și medicina internă

Dr. Ion S. Jovin este medic de origine română ce practică în SUA – profesor de medicină la Virginia Commonwealth University (VCU) Pauley Heart Center și șef adjunct de cardiologie și director al laboratoarelor de cateterizare cardiacă de la McGuire Veterans’ Affairs Medical Center (VAMC), ambele din Richmond, VA, SU

El este, de asemenea, director de site al programului de specializare in cardiologie intervențională VCU la McGuire VAMC și fost profesor asistent vizitator în Departamentul de Chirurgie/Chirurgie cardiotoracică de la Universitatea Yale, New Haven, CT.

Dr. Ion S. Jovin – consultant cazuri complexe cardiologie , cardiologie intervențională și medicina internă

Dr. Ion S. Jovin este medic de origine română ce practică în SUA – profesor de medicină la Virginia Commonwealth University (VCU) Pauley Heart Center și șef adjunct de cardiologie și director al laboratoarelor de cateterizare cardiacă de la McGuire Veterans’ Affairs Medical Center (VAMC), ambele din Richmond, VA, SUA. El este, de asemenea, director de site al programului de specializare in cardiologie intervențională VCU la McGuire VAMC și fost profesor asistent vizitator în Departamentul de Chirurgie/Chirurgie cardiotoracică de la Universitatea Yale, New Haven, CT.

Denumire InvestigațiePreț RON
Second opinion international – telemedicina1.620
Second opinion international – in centru2.700

* Prețurile indicate în cuprinsul acestui site au un caracter informativ și pot suferi modificări. Pentru informații exacte cu privire la prețul investigațiilor dumneavoatră, vă rugăm să verificați la recepția centrului sau la telefon 021 9814.