BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

021 9814

Solicită o programare

Asistent Univ. Dr. Răzvan-Alexandru RADU

Medic specialist Neurologie / Competențe în neurologie vasculară și neuroradiologie intervențională

Doctor în Științe Medicale

Arii de interes:

  • Tratamentul intervențional minim invaziv al  patologiei cerebrovasculare (accidente vasculare cerebrale, ateromatoză carotidiană și intracraniană, disecții ale arterelor cervico-cerebrale, anevrisme cerebrale, fistule și malformații arterio-venoase)
  • Tratamentul farmacologic și intervențional al Sindromului de Hipertensiune Intracraniană benignă (pseudotumor cerebri)
  • Diagnosticul și tratamentul intervențional al Sindromului de Hipotensiune Intracraniană Spontană
  • Tratamentul acut și prevenția secundară a accidentelor vasculare cerebrale ischemice și hemoragice
  • Tratamentul invaziv și diagnosticul tinitusului pulsatil

 

Rezidențiat efectuat în Cadrul Clinicii de Neurologie a Spitalului Universitar de Urgență București unde s-a specializat în Neurologie Vasculară lucrând în Unitatea de Accidente Vasculare Cerebrale Acute. Pe parcursul acestei perioade s-a implicat activ în dezvoltarea rețelei naționale de accidente vasculare cerebrale și a participat în calitate de lector la multiple sesiuni de training și simulări în Spitale Județene pentru a iniția și ameliora tratamentul de reperfuzie acut în aceste centre. Activitate pentru care a fost premiat împreună cu echipa, din care a făcut parte, cu premiul Internațional ’’Angels Spirit of Excellence Award’’.

 

Odată cu finalizarea rezidențiatului în Neurologie s-a dedicat domeniului Neuroradiologiei și Neurologiei Intervenționale. A început formarea în cadrul Departamentului de Terapie Endovasculară a Spitalului Universitar de Urgență București și a continuat cu o perioadă de doi ani de zile lucrată în Departamentului de Neuroradiologie Intervențională a Centrului Universitar Montpellier, Franța sub coordonarea (Prof. Dr. Vincent Costalat). În această perioadă a absolvit cursurile post-universitare de competență în Neuroradiologie Intervențională a Universității din Limoges, Franța (Prof. Dr. Charbel Mounayer) și a Societății Europene (ESMINT) organizate la Oxford, UK.

Denumire InvestigatiePret RON
Consultatie neurologie vasculară, neuroradiologie intervențională350
Control neurologie vasculară, neuroradiologie intervențională250
Evaluare AI imagistica cerebrala500
Opinie board medical prin telemedicina250

* Prețurile indicate în cuprinsul acestui site au un caracter informativ și pot suferi modificări. Pentru informații exacte cu privire la prețul investigațiilor dumneavoatră, vă rugăm să verificați la recepția centrului sau la telefon 021 9814.