BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută

Solicită o programare

Dr. Robert ADAM

Medic specialist cardiologie

Medic specialist cardiologie și asistent universitar în cadrul Clinicii de Cardiologie a Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu din București.

Specializat în cardiologie clinică și boli cardiace ereditare, dar și imagistică cardiovasculară avansată pentru diagnosticul noninvaziv al tuturor bolilor cardiovasculare.

Câștigător al unei burse de cercetare, s-a pregătit în IRM cardiacă în cel mai mare centru de boli cardiovasculare din Europa – Barts Heart Centre, Saint Bartholomew’s Hospital, Londra. Astfel, Domnul Doctor a dobândit atât o experiența clinică bogată în IRM cardiacă, cu expertiză in toată patologia, inclusiv IRM cardiacă de stres, cât și de cercetare, fiind autor și co-autor al mai multor publicații în reviste internaționale de prestigiu cu factor mare de impact.

* Prețurile indicate în cuprinsul acestui site au un caracter informativ și pot suferi modificări. Pentru informații exacte cu privire la prețul investigațiilor dumneavoatră, vă rugăm să verificați la recepția centrului sau la telefon 021 9814.