BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută

Solicită o programare

Prof. Dr. Constantine STRATAKIS

Profesor Endocrinologie și Genetică medicală

Prof. dr. Constantine Stratakis – medic genetician și endocrinolog cu expertiză în boli rare genetice și coordonator al centrului nostru de excelență în tratarea afecțiunilor hipofizei și glandelor suprarenale.

 

Prof. Dr. Constantine Stratakis este un lider recunoscut la nivel mondial în genetică și endocrinologie. A condus timp de mai bine de două decenii ca director științific Institutul Național de Sănătate a Copilului și Dezvoltare Umană (NICHD) din Washington, DC, SUA, unde a lucrat în ultimii 27 de ani. Cercetările sale s-au concentrat pe genetica și descrierea clinică a bolilor endocrine, în principal a glandelor pituitare și suprarenale. A identificat mai mult de 35 de defecte genetice/malformatii congenitale, inclusiv genele pentru Carney Complex și Sindromul Carney-Stratakis, și a descris o serie de noi sindroame și boli.

Laboratorul său a publicat pe larg în domeniul tulburărilor moștenite și geneticii cancerului, endocrinologie, și nu numai. A scris peste 800 de publicații de specialitate și a fost redactor-șef al Revistei de Genetică Endocrină timp de 5 ani și redactor adjunct al Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism (2010-2015), cea mai importantă revistă în endocrinologie. Acum este co-editor la Molecular & Cellular Endocrinology și face parte din consiliile de redacție ale multor reviste de specialitate. Oferă consultanță pe cazuri complexe ale echipei Centrului Medical Emerald gestionate de dr. Costache Mariana Outas și prof. Corin Badiu.

Denumire InvestigațiePreț RON
Second opinion international – telemedicina1.620
Second opinion international – in centru2.700

* Prețurile indicate în cuprinsul acestui site au un caracter informativ și pot suferi modificări. Pentru informații exacte cu privire la prețul investigațiilor dumneavoatră, vă rugăm să verificați la recepția centrului sau la telefon 021 9814.