BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

Caută

Solicită o programare

Prof. Dr. Liviu KLEIN

Medic Cardiologie
Medic cardiolog român ce conduce programul de Suport Circulator si Transplant Cardiac pentru pacienții cu insuficiență cardiacă avansată – Universitatea California, San Francisco, SUA, s-a alăturat echipei EMERALD, în calitate de consultant pe cazuri complexe de insuficiență cardiacă și transplant cardiac.

Este specializat în îngrijirea pacienților cu insuficiență cardiacă și aritmii, inclusiv îngrijirea înainte și după operație pentru recipienții de transplant cardiac. De asemenea, are experiență în resincronizare cardiacă și terapii mecanice, cum ar fi dispozitivele de asistență ventriculară pentru insuficiența cardiacă.

În cercetările sale, dr. Liviu Klein studiază epidemiologia insuficienței cardiace la femei, inclusiv a celor cu risc de moarte subită cardiacă. Împreună cu colegii din Departamentul de Bioinginerie și Științe Terapeutice, el dezvoltă noi tehnologii pentru monitorizarea și tratarea pacienților cu insuficiență cardiacă și alte tipuri de boli cardiovasculare, inclusiv cei care folosesc dispozitive de asistență ventriculară. Dr. Liviu Klein a obținut o diplomă de medicină la Universitatea de Medicină Carol Davila din București, România, urmată de diploma de master în investigații clinice la Universitatea Northwestern din Chicago. A absolvit un rezidențiat în medicină internă la Centrul Medical Masonic din Chicago și supraspecializări în cardiologie, insuficiență cardiacă avansată și transplant de inimă, și în electrofiziologie cardiacă.

Dr. Liviu Klein este Profesor de Cardiologie la Universitatea California, San Francisco, SUA si este membru al American Heart Association, Heart Failure Society of America și International Society for Lung and Heart Transplantation. A publicat peste 100 de articole și cărți.

Denumire InvestigațiePreț RON
Second opinion international – telemedicina1.620
Second opinion international – in centru2.700

* Prețurile indicate în cuprinsul acestui site au un caracter informativ și pot suferi modificări. Pentru informații exacte cu privire la prețul investigațiilor dumneavoatră, vă rugăm să verificați la recepția centrului sau la telefon 021 9814.