BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută

Solicită o programare

Prof. Dr. Tudor G. JOVIN

Medic Neurologie

 Medic român de renume internațional care practică în SUA, s-a alăturat EMERALD , în calitate de consultant pe cazuri complexe în ceea ce privește diagnosticul și tratamentul intervențional si non-intervențional al întregului spectru de boli vasculare ale creierului și măduvei spinării.

Prof. Dr. Tudor G. Jovin este medic cu specializare în neurologie și subspecializare în neurologia vasculara și neurologia intervențională toate efectuate în Statele Unite. Actualmente, ocupă poziția de director medical la Cooper Neurological Institute (alcătuit din serviciile de neurologie, neurochirurgie și recuperare medicală), aparținând centrului medical Cooper University Healthcare și este șef al departamentului de neurologie și profesor de neurologie și chirurgie neurologică la Cooper Medical School of Rowan University.

În ultimii 25 de ani, Dr. Tudor G. Jovin a practicat exclusiv neurologie vasculară (intervențională și non-intervențională) la centre de vârf ale neurologiei și neurochirugiei americane (University of Pittsburgh Medical Center, University of Pennsylvania Healthcare și Cooper University Healtcare).

Investigator principal în numeroase studii clinice internaționale de referință în tratamentul acut al accidentelor vasculare cerebrale ischemice (REVASCAT, DAWN, BAOCHE, AURORA, HERMES ), este unul dintre primii neurologi intervenționali din SUA, o subspecialitate medicală care utilizează tehnologii minim invazive aplicate din interiorul vaselor pentru a diagnostica și trata boli ale arterelor și venelor capului, gâtului și măduvei spinării, cum ar fi accidentul vascular cerebral acut, stenoza carotidiană, intracraniană, anevrism și malformații arteriovenoase.

Dr. Tudor G. Jovin este membru fondator și fost președinte al Societății de Neurologie Vasculară și Intervențională bazată în SUA și actual director al comitetului de organizare a „International Stroke Conference of the American Heart Association”, cea mai prestigioasă conferință de neuroștiință vasculară la nivel mondial. Este membru al board-ului editorial pentru numeroase reviste de specialitate, cu peste 400 de publicații științifice fiind identificat ca cel mai citat autor în literatura de intervenții neurovasculare.

Denumire InvestigațiePreț RON
Second opinion international – telemedicina1.620
Second opinion international – in centru2.700

* Prețurile indicate în cuprinsul acestui site au un caracter informativ și pot suferi modificări. Pentru informații exacte cu privire la prețul investigațiilor dumneavoatră, vă rugăm să verificați la recepția centrului sau la telefon 021 9814.