BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută
Close this search box.

Solicită o programare

Dr. Ana-Gabriela FRUNTELATĂ

Medic primar Medicină Internă şi Cardiologie, Doctor în Medicină

Dr. Dr. Ana-Gabriela Fruntelata este medic cardiolog cu peste 25 de ani de experiență în spitale, inclusiv 20 de ani în spitale de urgență.

Dr. Fruntelată are o vastă expertiză în diagnosticarea și tratarea unui spectru larg de afecțiuni cardiovasculare, inclusiv hipertensiune arterială, boli cardiace ischemice (infarct miocardic), cardiomiopatii (cardiomiopatie hipertrofică), boli valvulare și insuficiență cardiacă. Are, de asemenea, și o solidă experiență în supravegherea postoperatorie a pacienților supuși chirurgiei cardiovasculare.

Are o abordare proactivă în prevenirea și educarea pacienților cu boli cardiace sau factori de risc precum sindromul metabolic și experiență în screening familial clinic și paraclinic, ecocardiografie, testare de efort, monitorizare a tensiunii arteriale și monitorizare ECG Holter. Beneficiază și de cunoștințe solide de medicină internă, ceea ce îi permite integrarea cazurilor clinice, stabilirea, inițierea și monitorizarea tratamentelor.

* Prețurile indicate în cuprinsul acestui site au un caracter informativ și pot suferi modificări. Pentru informații exacte cu privire la prețul investigațiilor dumneavoatră, vă rugăm să verificați la recepția centrului sau la telefon 021 9814.