BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

Caută

Solicită o programare

Tarife și servicii medicale

La Emerald, consultațiile durează în medie între 45 de minute și 60 de minute, pacienții beneficiind de un serviciu medical complex.

Medicii noștri dedică timpul necesar pentru o anamneză completă, dar și pentru a explica pacientului și aparținătorului atât rezultatele consultației, cât și cum poate combate boala de care suferă pacientul și cum poate îmbunătăți calitatea vieții acestuia.

Mai mult, medicii noștri oferă indicații și recomandări suplimentare pentru ca pacientul să plece din cabinet cu soluții clare. În cazul patologiilor complexe, poate avea loc un consult multidisciplinar, pacienții beneficiind de expertiza unei echipe medicale formată din medici cardiologi, neurologi, radiologi și interniști.

Afli.Înțelegi.Alegi. sunt astfel trei pași care sunt atinși în orice vizită la Centrul Medical Emerald.

*Prețurile din această listă, precum si toate cele la care se face referință în întregul site, au un caracter informativ și pot suferi modificări, în funcție de locație (București sau Iași), gradul academic al medicului care oferă serviciul medical sau datorită modificărilor de preț survenite periodic.

Sc Inter Health SRL se obligă să ajusteze lista de prețuri disponibilă pe site în termen de 4 zile lucrătoare de la momentul implementării acesteia în centrele EMERALD.  Pentru a afla detalii exacte despre servicii și prețurile lor, vă rugăm să sunați la nr de telefon 021 9814 sau să completați formularul de contact (Solicită o programare) și veți fi contactat în cel mai scurt timp.