BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută

Solicită o programare

Recuperare Neuro - Cardiovasculară

Ce este recuperarea cardiovasculară?

Recuperarea cardiovasculară este un program efectuat sub atenta supraveghere a profesioniștilor pentru a ajuta pacienții care au suferit un infarct miocardic, intervenții chirurgicale și proceduri de intervenție coronariană percutanată (PCI). Programele de recuperare cardiovasculară oferă de obicei servicii de educație și consiliere pentru a ajuta pacienții să își crească capacitatea fizică, să reducă simptomele cardiace, să îmbunătățească starea de sănătate și să reducă riscul de viitoare probleme cardiace.

Recuperarea cardiovasculară implică adesea antrenamente de exerciții fizicesprijin emoțional și educație cu privire la modificările stilului de viață pentru a reduce riscul bolilor de inimă. Aceasta nu vă schimbă trecutul, dar vă poate ajuta să vă îmbunătățiți pe viitor starea de sănătate a inimii. Nu este întotdeauna ușor și nu este întotdeauna distractiv.

Ce este recuperarea neurologică?

Recuperarea neurologică este un program conceput pentru persoanele cu boli, leziuni sau tulburări ale sistemului nervos. Reabilitarea neurologică poate reduce simptomele și îmbunătățește bunăstarea pacientului. Leziunile, infecțiile, bolile degenerative, defectele structurale, tumorile și tulburările sistemului circulator pot afecta sistemul nervos.

Indiferent dacă pacienții au suferit sau prezintă un AVC, hernie de disc, scleroză multiplă sau boală Parkinson, aceștia beneficiază de servicii medicale complete și multidisciplinare, de o bază de tratament modernă, de servicii medicale conexe precum cele de evaluare și consiliere psihologică. Pentru a obține un rezultat cât mai bun în reabilitarea pacienților cu afecțiuni neurologice este important ca programele de recuperare să înceapă cât mai devreme, imediat după ce pacientul depășește faza acută a bolii.

Contactați-ne

Pregătirea pentru recuperarea medicală

Dacă ați avut un infarct, un AVC, o intervenție chirurgicală sau o altă afecțiune, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru aderarea la un program de recuperare cardiovasculară și neurologică. Asigurările private de sanatate acoperă adesea costurile de recuperare în Romania. Consultați compania de asigurări private pentru a vedea dacă costurile recuperării vor fi acoperite.

Echipa noastră va colabora cu dumneavoastră pentru a stabili obiective ale programului de recuperare și pentru a concepe un program care să răspundă nevoilor dumneavoastră. In tot acest timp, un manager de caz vă va urmări performanțele pe durata programului.

Recuperarea cardiovasculară și neurologică poate începe imediat ce sunteți externat din spital (dacă este cazul). Pentru unii pacienți, un program conceput pentru acasă ar putea funcționa, mai ales în anumite momente precum o pandemie.

Tarife Recuperare neuro-cardiovasculară

RECUPERARE MEDICALĂPrețuri RON începând de la
Consultație recuperare medicală profesor 450
Control recuperare medicală 220
Procedura fizioterapie 40
Pachet 5 proceduri fizioterapie 190
Pachet 10 sedinte fizioterapie (20 proceduri) 680
Ședinta kinetoterapie 30 min 110
Ședinta kinetoterapie 60 min 220
Ședinta masaj terapeutic 110
Pachet kineto 30 min x 10 ședințe 860
Pachet kineto 30 min x 5 ședințe 500
Pachet kineto 60 min x 10 ședințe 1,840
Pachet kineto 60 min x 5 ședințe 860
Pachet masaj 30 min x 10 ședințe 860
Pachet masaj 30 min x 5 ședințe 500
Pachet recuperare medicală 10 zile 2,480
Pachet recuperare medicală 5 zile 1,510

Echipa medicală

Articole de blog