BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută
Close this search box.

Solicită o programare

Dr. Marius ANDRONACHE

Medic Primar Cardiologie

Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF Cluj-Napoca în 1991, și-a consolidat cunoștințele în perioada 1994-1999 prin stagii în cardiologie. Cu o experiență extinsă în Franța, incepand cu anul 2001, a acumulat competențe remarcabile, concentrându-se pe studii electrofiziologice de diagnostic, ablații, ocluzii percutane și implantări de dispozitive cardiace.
Cu peste 22 de ani de experiență în domeniul cardiologiei și aritmologiei intervenționale, Dr. Marius Andronache este un membru activ al Societății Române de Cardiologie, Societății Române de Stimulare Cardiacă și Electrofiziologie și al Societății Române de Reanimare.
Expert în managementul tulburărilor de ritm cardiac, Dr. Marius Andronache se dedică îmbunătățirii sănătății pacienților săi prin abordări inovatoare și tratamente personalizate.

* Prețurile indicate în cuprinsul acestui site au un caracter informativ și pot suferi modificări. Pentru informații exacte cu privire la prețul investigațiilor dumneavoatră, vă rugăm să verificați la recepția centrului sau la telefon 021 9814.