BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută

Solicită o programare

Cel mai bun centru medical din România conform Global Health & Pharma

După premiul pentru Cel mai bun design interior din lume obținut în cadrul International Property Awards în decembrie 2018, un alt premiu este decernat Centrului Medical Emerald la Londra, de data aceasta din partea unei organizații medicale – Global Health & Pharma.

Astfel, ne onorează titlulatura de Cel mai bun centru medical privat din România (Best Private Medical Centre – Romania), oferită de GHP, o platformă globală dedicată industriei de sănătate din întreaga lume, cu peste 260.000 de membri: medici, academicieni, agenții naționale și internaționale, politicieni și activiști în organizații non-guvernamentale ce facilitează promovarea informației medicale la nivel global.

Recunoaștere internațională

Oferite anual pentru diverse categorii de companii din domeniul sănătății, Emerald a fost nominalizat la categoria Private Healthcare Awards 2019, ce premiază centre medicale private pentru activitatea desfășurată într-un an de zile.

Scopul acestor premii este de a recunoaște realizările instituțiilor și profesioniștilor din domeniile serviciilor medicale și industriei farmaceutice, cu accentul pus pe acele organizații care promovează practici medicale inovative și servicii dedicate oferite pacienților din întreaga lume.

Așa cum menționează organizatorii, ”Premiile noastre identifică toate nivelurile și aspectele organizațiilor dedicate sănătății oamenilor, alegând să ne concentrăm adesea nu doar pe acele organizații internaționale recunoscute, ci pe inițiative locale, din toate țările lumii, care, de la personalul din recepție, asistenți, echipa medicală și cea de management, reușesc să schimbe viața pacienților prin inovație, curaj și calitatea serviciilor, contribuind astfel la dezvoltarea unui sistem de sănătate mai bun.

Un juriu internațional a deliberat mai bine de două luni de zile

Ne bucurăm că, după nominalizarea din ianuarie, juriul ce a analizat mai bine de două luni atât activitatea medicală a centrului, cât și chestionarele de satisfacție ale pacienților, articolele din presa locală, procesele interne și certificările obținute de Centrul Medical Emerald, a decis că această inițiativă din România merită să primească acest premiu, la doar un an de la inaugurare.

Ca urmare a acestui premiu, Centrul Medical Emerald devine membru al acestei platforme internaționale pentru 12 luni, informațiile despre reușita din România fiind împărtășite celor peste 260.000 de profesioniști din domeniul sănătății din toată lumea.

Cu un procent de satisfacție al pacienților de peste 96% în 2018 și 75% dintre aceștia calificând serviciile Centrului Medical Emerald ca fiind ”peste așteptări”, alături de premiul obținut în decembrie 2018 la Londra pentru designul interior al centrului, ne bucurăm că putem oferi pacienților din România nu numai un serviciu medical de cea mai înaltă calitate, dar și o experiență plăcută la fiecare vizită la noi în centru.

Planuri de viitor

Cu o echipă mărită de neurologi, cardiologi și radiologi și cu noi tehnologii inovative între serviciile noastre, în 2019, Centrul Medical Emerald își propune să păstreze standardele la același nivel înalt și să poată ajuta la menținerea și îmbunătățirea sănătății cât mai multor pacienți români.

Mai multe despre Global Health & Pharma și activitatea lor la nivel global, puteți descoperi aici.