BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută

Solicită o programare

Dr. Mariana Costache Outas – consultații la Centrul Medical Emerald

Îi urăm bun venit în echipa Emerald doamnei dr. Mariana Costache Outas, medic primar endocrinolog în cadrul Spitalulului Clinic Colţea,cu certificare europeană în Endocrinologie(2018) și cu practică medicală extinsă în endocrinologia oncologică și sechele asupra fertilității și sănătății osoase.

Are o expertiză bogată în tumorile regiunii cervicale – cu parcurgerea stagiului de supraspecializare organizat sub egida Societății Europene de Tiroidologie(2018) pentru diagnosticul prin puncție al tumorilor tiroidene. A efectuat un stagiu despre Evaluarea cauzelor și opțiunilor terapeutice pentru infertilitatea de cuplu anterior referirii către proceduri de reproducere asistată în cadrul Clinicii Universitare de Endocrinologie a Spitalului Papageorgiou, Salonic, Grecia.

Membră în Societăți Științifice Naționale și Internaționale, cu prezentări susținute și granturi acordate de societăți europene de profil:

  • 2016 Societatea Română de Pediatrie
  • 2013 Societatea Britanică de Endocrinologie (BES
  • 2011- Societatea Română de Endocrinologie, afiliată la EFES din 1998, în prezent ESE
  • 2010- European Society of Endocrinology (ESE)
  • 2009- The International Society for Clinical Densitometry (ISCD)
  • 2007- Societatea Română de Psihoneuroendocrinologie (RPNES)

Pentru programări la  dr. Mariana Costache Outas, medic primar endocrinolog la Centrul Medical Emerald, ne puteți contacta la 021/9814.