BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

Caută

Solicită o programare

Gratuit – Primul meu screening cardio (sau al părinților mei)

Pe 27 septembrie sărbătorim în avans Ziua Mondială a Inimii, un eveniment marcat în toată lumea în fiecare an, pe 29 septembrie.
În intervalul 10.00 – 18.00, toate persoanele care nu au beneficiat până acum de un consult cardiologic pot efectua gratuit un screening cardiologic, cu scopul de a preveni unele afecțiuni cardiovasculare sau a le identifica în stadii cât mai incipiente.

Un medic cu experiență internațională va evalua parametrii cei mai importanți care indică sănătatea inimii tale. Screeningul include EKG si pulsoximetrie, masurarea tensiunii arterială, realizarea diagramei SCORE si interpretarea rezultatelor.

Conform datelor furnizate de Societatea Europeană de Cardiologie, după vârsta de 40 de ani, este recomandată o evaluare generală a prezenței factorilor de risc cardiovascular. Acolo unde există antecedente familiale de boli cardiovasculare sau factori de risc asociați (fumat, stres, obezitate, diabet etc), acest screening este recomandat chiar și înainte de vârsta de 40 de ani.

Înscrierile se fac gratuit pe site-ul nostru, la secțiunea Solicitați o programare.