BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

Caută

Solicită o programare

Manafu la Centrul Medical Emerald

Cu o investiție de 1,4 milioane de euro, o susținerea unui grup de servicii medicale răspândit în Grecia, Cipru, Bulgaria și România și cu o echipă cu experiență și pregătire în străinătate, la finalul lunii aprilie, clinica Emerald și-a deschis oficial cabinetele pentru public, în nordul Capitalei. Citește tot articolul aici.

Emerald este un centru medical multidisciplinar, specializat în cardiologie, neurologie și imagistică prin rezonanță magnetică (IRM). Clinica oferă și servicii de medicină internă, ceea ce ajută la o evaluare unitară a pacientului.

De ce este important aparatul IRM?
Reușim din acest moment să punem la dispoziția pacienților o investigație nouă în România, dar foarte utilizată în alte țări europene dezvoltate. Rezonanța magnetică cardiacă de stres oferă informații cu privire la structura și funcția inimii, atât în repaus cât și în condiții de stres. Pentru această investigație beneficiem de un aparat de imagistică prin rezonanță magnetică utilat la cele mai înalte standarde din acest punct de vedere. Spre deosebire de examenele radiologice standard sau de CT (Computer-Tomograf), aparatul IRM nu folosește raze X și astfel nu implică iradiere. Corpul pacientului este „scanat” cu unde electromagnetice, care preiau informațiile ce sunt transformate ulterior de un computer în imaginile utile pentru diagnosticare.

Cât de repede sunt oferite rezultatele investigațiilor?
Dorința noastră este să avem un ciclu complet la o singură vizită a pacientului, de aceea am pregătit o sală specială pentru oferirea și analiza rezultatelor, după încheierea investigațiilor. Cele mai multe rezultate sunt deci anunțate pe loc și sunt baza planului de tratament pe care îl oferim la finalul vizitei. Pentru investigațiile complexe, estimăm un termen de o zi – două maximum.

Citește tot articolul aici.