BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

Caută

Solicită o programare

Dr. Diana GIRNIȚĂ

Medic Reumatologie și Medicină Internă
Dr. Diana Girniță – medic reumatolog și medicină internă, licențiată în România și SUA (California, Arizona, Ohio, Indiana, Kentucky, Florida, Montana și Texas). Profesor voluntar în cadrul programului de reumatologie la Universitatea din Cincinnati Medical College, coordonator al programului de reumatologie în cadrul spitalului Good Samaritan, Cincinnati, USA.

Absolventă a unor cursuri complementare de științe nutriționale de la Universitatea Stanford și Mindfulness de la Universitatea din Massachusetts. Bursă postdoctorală la Universitatea Harvard și asociat postdoctoral / bursă de imunologie la Universitatea din Pittsburgh. Numeroase publicații în reviste internaționale de reumatologie. Inițiatoarea proiectului Rheumatologist OnCall prin care oferă consultații prin telemedicină pacienților din SUA și alte țări.

De ce a ales Dr. Diana Girniță reumatologia? “Pentru că este o specialitate în care vezi cum totul este conectat, mintea, corpul, nutriția și sistemul imunitar. Este o specialitate atât de plină de satisfacții în care construiești relații de lungă durată cu pacienții și, cel mai important, le alini durerea. A fost firesc pentru mine; Pregătirea mea anterioară în cardiologie și doctoratul în imunologie, combinată cu dragostea mea pentru oameni, mi-au făcut alegerea atât de ușoară.”

Denumire InvestigațiePreț RON
Second opinion international – telemedicina1.620
Second opinion international – in centru2.700

* Prețurile indicate în cuprinsul acestui site au un caracter informativ și pot suferi modificări. Pentru informații exacte cu privire la prețul investigațiilor dumneavoatră, vă rugăm să verificați la recepția centrului sau la telefon 021 9814.