BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută

Solicită o programare

Oncologie – Dr. Gherghinoiu Nicoleta Roxana

60.000 de români mor anual de cancer, iar singura armă în scăderea dramatică a acestor cifre este prevenția.
Centrul Medical EMERALD își propune să contribuie la programele de screening și de depistare din timp a cancerelor, utilizând infrastructura clinică, imagistică și genetică pe același model de abordare a pacientului – multidisciplinar, cu pacientul aflat în centrul atenției echipei medicale, folosind cele mai noi tehnologii disponibile pentru diagnostic.
Astfel, ne bucurăm să anunțăm o nouă specialitate importantă în portofoliul nostru – ONCOLOGIA, cu un accent pe zona de diagnostic rapid, din timp, și pe programe de screening și genetică oncologică, cu consultații oferite de Dr. Gherghinoiu Nicoleta Roxana, medic specialist oncologie medicală.
Dr. Gherghinoiu Nicoleta Roxana, formare în cadrul Institutului Oncologic “Prof. Dr. Al. Trestioreanu” București – cu implicare în ghidarea și monitorizarea pacienților alături de navigatori medicali și monitorizare imagistică, genetică familială și prevenție în cazul pacienților oncologici cu componentă genetică.
In cadrul EMERALD, pacientii oncologici au acces la un program complex de consultatii medicale de specialitate, consultații second opinion – diagnosticare si monitorizare: consiliere oncologică, investigații imagistice și genetică pentru diagnostic si monitorizare periodică , coordonare planuri de tratament.
Pentru detalii și programări 👉 021 9814.