Tarife și servicii medicale

La Emerald, consultațiile durează în medie între 45 de minute și 60 de minute, pacienții beneficiind de un serviciu medical complex.

Medicii noștri dedică timpul necesar pentru o anamneză completă, dar și pentru a explica pacientului și aparținătorului atât rezultatele consultației, cât și cum poate combate boala de care suferă pacientul și cum poate îmbunătăți calitatea vieții acestuia.

Mai mult, medicii noștri oferă indicații și recomandări suplimentare pentru ca pacientul să plece din cabinet cu soluții clare. În cazul patologiilor complexe, poate avea loc un consult multidisciplinar, pacienții beneficiind de expertiza unei echipe medicale formată din medici cardiologi, neurologi, radiologi și interniști.

Afli.Înțelegi.Alegi. sunt astfel trei pași care sunt atinși în orice vizită la Centrul Medical Emerald.

Centrul Medical Emerald oferă consultații de cardiologie, neurologie, medicină internă și investigații IRM și cu bilet de trimitere în contract cu CASMB.
Pentru programări, vă rugăm să sunați la 021 9814.

promo-holter
promo-irm

Imagistică prin Rezonanță Magnetică (RMN)

Prețul investigațiilor IRM include:

 • În cazul CARDIO-RM, o întrevedere cu echipa medicală implicată în realizarea examinării(formată din unul până la 4 medici) în care sunt oferite explicații preliminare legate de rezultatul investigației efectuate
 • în cazurile complexe, discuție cu pacientul și aparținătorul în cadrul unei echipe multidisciplinare de medici
 • raportul investigației pe loc sau în cel mai scurt timp posibil, în funcție de complexitatea cazurilor, unele necesitând un timp mai mare pentru interpretarea imaginilor și redactarea rezultatului
 • emiterea CD-ului cu imaginile examenului pe loc

Serviciu

IRM cardiovascular

Investigația imagistică cea mai complexă și avansată dedicată vizualizării inimii. Emerald este printre puținele centre medicale din România în care se efectuează examene cardio-RM . În centrul Emerald, aceste examinări se realizează cu suportul unei echipe medicale mixte formate din 3 medici și un asistent (un medic cardiolog cu specializare europeană în Marea Britanie în cardio-RM, un medic radiolog cu experiență de peste 15 ani în cardio-RM și un medic – operator IRM). Investigația include o întrevedere cu echipa medicală  și o discuție pe baza celor peste 2000 de imagini preluate în timpul investigației, CD-ul cu imaginile oferit pe loc și rezultatul redactat multidisciplinar, oferit pe loc, sau în maxim 5 zile lucrătoare, în funcție de complexitatea cazului. 

Află mai multe despre investigație aici.

Detalii la 0726/296118

Nativ

Detalii la 0726/296118

Cu substanță de contrast

CARDIO-RM de stres

Rezonanţa magnetică de stres este o metodă non-invazivă, non-iradiantă, nedureroasă de diagnostic a bolii cardiace ischemice. Emerald este printre puținele centre medicale din România în care se efectuează explorări cardio-IRM de stres. În centrul Emerald, aceste examinări se realizează cu suportul unei echipe medicale mixte formate din 3 medici și un asistent (un medic cardiolog cu specializare europeană în Marea Britanie în IRM cardiacă, un medic radiolog cu experiență de peste 15 ani în cardio-IRM și un operator IRM). Investigația include o întrevedere cu echipa medicală  și o discuție pe baza celor peste 2000 de imagini preluate în timpul investigației, CD-ul cu imaginile oferit pe loc și rezultatul redactat multidisciplinar, oferit pe loc, sau în maxim 5 zile lucrătoare, în funcție de complexitatea cazului.

Află mai multe despre investigație aici.

Detalii la 0726/296118

Cu substanță de contrast

Cuantificarea IRM a încărcării cu fier a miocardului și a ficatului

Investigația este dedicată evaluării și măsurării gradului încărcării miocardice și hepatice cu fier în condiții patologice asociate cu acumularea crescută a fierului la aceste niveluri. (include secvențe pentru evaluarea funcției cardiace)

750 RON

Nativ

IRM Cerebral/IRM Cranio-cerebral

Examenul imagistic prin rezonanță magnetică (IRM) cerebral este utilizat pentru detecția și caracterizarea de multiple tipuri de leziuni sau de anomalii ale creierului, cum ar fi: accidentul vascular cerebral, tumori, infecții, traumatisme, scleroza multiplă, malformații etc.

780 RON

Nativ

1.080 RON

Cu substanță de contrast

IRM Cerebral cu aplicații avansate (perfuzie/spectroscopie/difuzie tensorială)

Examinare IRM de înaltă performanță, dedicată caracterizării unor leziuni specifice al căror substrat nu poate fi tranșat printr-o evaluare IRM cerebral standard. Spectroscopia este o explorare suplimentară unui examen IRM cerebral standard, indicată numai în cazuri speciale, permițând analiza moleculară detaliată a unor anumite tipuri de leziuni. Difuzia tensorială este o secvență IRM de înaltă complexitate ce este indicată numai în situații particulare, în vederea analizei localizării și patenței unor conexiuni nervoase din anumite zone ale creierului.

1.980 RON

Cu substanță de contrast

Secvență Angio IRM cerebral

Secvență specifică ce se adaugă unei examinări IRM cerebrale, ce permite vizualizarea vaselor de sânge de la nivelul creierului, fără administrarea intravenoasă a substanței de contrast. Examinarea se realizează doar în completarea unei explorări IRM cerebrale.

365 RON

Nativ

IRM cerebral + orbita

Examen IRM cerebral cu efectuarea unui grup suplimentar de secvențe speciale centrate la nivelul orbitelor, pentru decelarea cu eficiență sporită a unor leziuni prezente la aceste niveluri.

930 RON

Nativ

1.230 RON

Cu substanță de contrast

IRM cerebral + nervi cranieni

Secvență (secvențe) suplimentare efectuate în plus față de un examen IRM cerebral standard, dedicată (dedicate) vizualizării nervilor cranieni la nivelul cisternelor LCR respective. În anumite situații în care se decelează leziuni specifice, explorarea poate necesita injectare de contrast paramagnetic.

1.280 RON

Nativ

1.730 RON

Cu substanță de contrast

IRM sinusuri nativ

Explorare dedicată evaluării aspectului sinusurilor cranio-faciale și a mastoidelor.

780 RON

Nativ

IRM regiune cervicală (gât)

Explorare IRM dedicată vizualizării structurilor moi de la nivelul gâtului, indicată de obicei în afecțiuni ale faringelui, laringelui, ale structurilor musculare sau conjunctive ale gâtului, precum și deseori pentru evaluarea limfoganglionilor de la acest nivel sau a glandelor salivare.

830 RON

Nativ

1.080 RON

Cu substanță de contrast

Angio IRM cervical si cerebral/Angiografie IRM trunchiuri supraaortice/Angiografie carotidiană

Examenul angio-IRM al vaselor cervicale (trunchiuri arteriale supraaortice) este indicat în principal pentru vizualizarea arterelor carotide și vertebrale, în cazul suspiciunii de dilatații sau stenoze (îngustări) ale acestora de diferite cauze, frecvent în cadrul aterosclerozei.

Investigațiile se recomandă în completarea unui examen Angio-CT sau la pacienții ce nu au indicație medicală pentru explorare de tip Angio-CT

1050 RON

Nativ

1350 RON

Cu substanță de contrast

Angio-IRM artere renale sau aortă

Explorarea aspectului, calibrului și permeabilității arterelor renale fără injectare de substanță de contrast reprezintă o tehnică avansată, de înaltă tehnicitate disponibilă în centrul nostru, având în vedere faptul că explorările angio-IRM de la nivelul corpului necesită de obicei injectare de contrast. 

1.130RON

Nativ

1.430 RON

Cu substanță de contrast

Angio-IRM segment (craniu, torace, abdomen, pelvis)

Secvență angiografică cu injectare de contrast paramagnetic iv, ce poate fi efectuată opțional atât în completarea unei alte examinări (de exemplu IRM de cord nativ, IRM abdomen nativ) cât și izolată, pentru vizualizarea structurilor arteriale și venoase sistemice și/sau după caz pulmonare, în prezența unor clase diferite de anomalii congenitale sau dobândite.

Investigațiile se recomandă în completarea unui examen Angio-CT sau la pacienții ce nu au indicație medicală pentru explorare de tip Angio-CT

1.030 RON

Cu substanță de contrast

IRM Coloană vertebrală o regiune

Explorarea IRM a coloanei vertebrale poate detecta și analiza modificări osoase vertebrale (tumori, tasări, inflamații etc.), ale discurilor intervertebrale, ale măduvei spinării, foițelor meningeene sau ale țesuturilor moi din vecinătatea coloanei vertebrale.

730 RON

Nativ

980 RON

Cu substanță de contrast

IRM Coloană vertebrală 2 regiuni

Explorarea combinată a două regiuni ale coloanei vertebrale dintre cele trei izolate (cervicală, toracală sau lombară).

1.130 RON

Nativ

1.380 RON

Cu substanță de contrast

IRM Coloană vertebrală 3 regiuni

Explorarea întregii coloane vertebrale, cuprinzând toate cele trei regiuni (cervicală, toracală și lombară).

1.530 RON

Nativ

1.830 RON

Cu substanță de contrast

IRM hipofiza

Examenul IRM este metoda cea mai eficientă pentru explorarea glandei hipofize, fiind mult mai sensibil decât explorarea computer tomografică (CT).

880 RON

Nativ

1.130 RON

Cu substanță de contrast

IRM articulatii sacro-iliace

Examenul este indicat într-o paletă largă de afecțiuni: inflamații (sacro-ileită, osteoartrită), spondilită ankilopoietică, artrită reumatoidă sau degenerativă, necroză avasculară, tumori, psoriazis, dureri cu localizare sacro-iliacă etc.

830 RON

Nativ

1.080 RON

Cu substanță de contrast

IRM articulații coxo-femurale

IRM este metoda cea mai sensibilă pentru evaluarea atât a oaselor, cât și a articulațiilor de la acest nivel.

830 RON

Nativ

1.130 RON

Cu substanță de contrast

Entero – RM

Enterografia RM este o tehnică de imagistică prin rezonanță magnetică utilizată pentru a evalua si diagnostica diversele patologii ale tubului digestiv.

1800 RON

Nativ

2200 RON

Cu substanță de contrast

IRM abdomen și pelvis

Examen IRM ce implică studiul combinat al abdomenului și al pelvisului, în funcție de indicația clinică (vezi comentariile de mai jos, detaliate la explorarea izolată a abdomenului sau a pelvisului).

1.480 RON

Nativ

1.830 RON

Cu substanță de contrast

IRM abdomen

Explorare imagistică de înaltă tehnicitate, indicată mai ales în evaluarea organelor parenchimatoase abdominale (ficat, splină, rinichi, glande suprarenale), dar eficientă atunci când se efectuează cu indicații medicale precise, de cele mai multe ori după efectuarea cel puțin a unei ecografii și/sau a unui examen CT abdominal, a unui examen clinic de specialitate (în funcție de suferința specifică) și de analize de laborator specifice. Cu excepția unor indicații cu totul particulare, explorarea necesită injectare de substanță de contrast.

1.030 RON

Nativ

1.330 RON

Cu substanță de contrast

IRM abdominal și cholangio-IRM

Examen IRM al abdomenului la care, conform indicațiilor specifice de trimitere, se recomandă în plus față de protolocul standard de explorare și evaluarea aspectului, calibrului și a permeabilității căilor biliare. Examenul necesită secvențe suplimentare dedicate acestor indicații. În cazul în care medicul radiolog recomandă efectuarea examenului cu substanță de contrast, excreția biliară va fi evaluată prin administrarea intravenoasă a unui produs de contrast cu specificitate hepatocitară, ce se excretă biliar și opacifiază consecutiv căile biliare.

1.330 RON

Nativ

1.580 RON

Cu substanță de contrast

Uro-IRM cu substanță de contrast

Examen IRM dedicat explorării reno-urinare (rinichi, căi urinare superioare, vezică urinară) ce vizualizează aspectul parenchimelor renale, cât și excreția urinară după injectarea intravenoasă a substanței de contrast. Explorarea este indicată de obicei în condițiile în care examenul ecografic și tomografia computerizată nu sunt suficiente pentru caracterizarea elementelor patologice de la aceste niveluri, fiind efectuată în completarea acestora. Examenul nu este indicat pentru decelarea litiazei (calculilor) din căile urinare.

1.530 RON

Cu substanță de contrast

IRM pelvis

Examen IRM indicat pentru studiul unei game largi de afecțiuni ce implică structuri și organe de la nivelul pelvisului (prostată, uter, ovare, vezică urinară, limfoganglioni etc.), efectuat cu indicații medicale precise și cu tehnică diferită în funcție de organul presupus a fi afectat și cu patologia suspicionată, în completarea unui examen clinic de specialitate, a ecografiei și/sau a examenului CT pelvin. După caz, examenul este efectuat cu sau fără injectare de contrast paramagnetic.

1.030 RON

Nativ

1.330 RON

Cu substanță de contrast

IRM multiparametric de prostată

Examen IRM dedicat evaluării prostatei la pacienți cu suspiciunea unei boli de tip tumoral cu localizare prostatică. Explorarea folosește secvențe speciale de examinare ce studiază aspectul și structura prostatei și pentru a afirma sau exclude prezența unor noduli tumorali la acest nivel. În cazul decelării acestora, se pot oferi detalii referitoare la dimensiunea, localizarea acestora, precum și la gradul probabil de malignitate. Examenul se efectuează la indicația unui medic urolog sau serviciu specializat de urologie, după o evaluare completă clinică și serologică (inclusiv măsurarea valorilor antigenului specific prostatic – PSA) și înainte de biopsia prostatică. Dacă se tentează evaluarea IRM după biopsie, examenul nu se poate realiza mai devreme de 6-8 săptămâni de la momentul biopsiei. De reținut că înafara prostatei, precum și a structurilor și țesuturilor adiacente, examenul nu poate oferi detalii semnificative asupra altor organe sau structuri de la nivel abdominal sau pelvin.

2.130 RON

Cu substanță de contrast

IRM extremități o regiune (mână, picior, genunchi, cot, gleznă, coapsă, gambă, braț, antebraț, deget)

Imagistica prin rezonanță magnetică a extremităților oferă detalii de structură atât în cazul articulațiilor mai mari ale membrelor superioare și inferioare (cot, gleznă) sau mai mici (mână și picior), cât și în cazul regiunilor anatomice cuprinse între acestea (coapsă, gambă, braț, antebraț, deget).

930 RON

Nativ

1.180 RON

Cu substanță de contrast

IRM de articulații temporo-mandibulare

Articulațiile temporo-mandibulare sunt articulații mici, cu activitate intensă, simultană și cu o morfologie complexă, cu multe componente aflate într-un spațiu mic, toate individualizabile și caracterizabile prin rezonanța magnetică (condilul, fosa glenoidă, tuberculul articular, discul articular, țesutul retrodiscal, membrana sinovială și capsula articulară).

830 RON

Nativ

1.080 RON

Cu substanță de contrast

IRM plex lombo – sacrat cu contrast

1.330 RON

Cu substanță de contrast

IRM plex brahial cu contrast

1.330 RON

Cu substanță de contrast

Analiza creatinina și interpretare în urgență pentru administrare contrast

55 RON

Imagistică prin Computer Tomograf (CT) – În curând

În curând

Serviciu

Cardiologie

Consultațiile cardiologice la Emerald durează în medie între 45 de minute și 60 de minute și includ:

 • EKG
 • Interpretarea EKG-ului pe loc
 • Consult cardiologic extins, în funcție de patologia pacientului
 • Raportul investigației pe loc
 • Recomandări de investigații suplimentare, dacă este cazul

Serviciu

Consultație cardiologie (EKG și interpretare incluse)

+45′

385 RON

Control medical cardiologie (maxim 30 de zile de la consult)

+25′

200 RON

Pachet cardio (consultație cardiologie + EKG și interpretare + Ecografie cardiacă)

+90′

630 RON

Pachet cardio avansat (consultație cardiologie + EKG și interpretare + Ecografie cardiacă + Holter 24h / Test de efort)

Pachetul conține, în plus față de pachetul cardio de bază, în funcție de recomandarea medicului, ori un Holter (de tensiune sau EKG pentru 24 de ore, ori un Test de efort)

+140′

900 RON

Consultație cardiologie profesor doctor (EKG și interpretare incluse)

+35′

600 RON

Control cardiologie profesor doctor (EKG și interpretare incluse)

+15′

300 RON

Pachet consult profesor (EKG si ecocardiografie incluse)

+60′

800 RON

Consult de screening familial boli cardiace genetice (include EKG și ecocardiografic) Prof. Dr. Ruxandra Jurcuț

+45′

500 RON

Consultație boli cardiace genetice (pedigree, EKG și interpretare incluse) Prof. Dr. Ruxandra Jurcuț

+45′

400 RON

Control boli cardiace genetice (EKG și interpretare incluse) Prof. Dr. Ruxandra Jurcuț

+30′

200 RON

Pachet consult boli cardiace genetice (include pedigree, EKG și ecocardiografie) Prof. Dr. Ruxandra Jurcuț

+60′

600 RON

Consultație aritmologie – dr. Bogdan Ștefan (EKG și interpretare incluse)

+30′

500 RON

Control aritmologie – dr. Bogdan Ștefan (EKG și interpretare incluse)

+20′

300 RON

Consultație congenital- prof. dr. Ioan Mircea Coman (EKG și interpretare incluse)

45′

400 RON

Control cardiologie congenital – prof. dr. Ioan Mircea Coman (EKG și interpretare incluse)

+30′

200 RON

Consultație cardiologie conferentiar dr. (EKG și interpretare incluse)

45′

420 RON

Control cardiologie conferentiar dr. (EKG și interpretare incluse)

+30′

220 RON

Test EKG de efort

390 RON

Test Cardiopulmonar de Efort

TECP este o investigație cardio-pulmonară complexă, ce se adresează pacienților post COVID-19, sportivilor, pacienților candidați la transplant cardiac sau celor care încep un program de recuperare cardiovasculară. Mai multe detalii aici.

1200 RON

EKG cu interpretare

100 RON

Ecografie cardiacă

330 RON

Ecografie cardiacă Prof. Dr. Ruxandra Jurcuț

350 RON

Ecografie cardiacă avansată (criterii de asincronism, probă de contrast, 3D, speckle tracking/strain)

Mai multe detalii despre ecograful de ultimă generație și tipurile de ecografii cardiace, aici.

450 RON

Pachet anual ecografie cardiacă pentru pacienții oncologici (4 pe an, la 3 luni, cu un control cardiologic complet inclus)

Mai multe detalii despre importanța ecografiei cardiace la pacienții oncologici, aici.

780 RON (195/ecografie)

Montare Holter EKG 24h și interpretarea rezultatelor de către medic

365 RON 

Montare Holter EKG 48h  și interpretarea rezultatelor de către medic

465 RON 

Montare Holter EKG 72h și interpretarea rezultatelor de către medic

630 RON 

Montare Holter EKG 7 zile și interpretarea rezultatelor de către medic

880 RON

Monitorizare EKG de lungă durată, 7 zile, măsurători nelimitate cu o interpretare zilnică

La domiciliu, timp de o săptămână, cu o interpretare pe zi de către medic în maximum 24 de ore

Află mai multe despre acest dispozitiv inovativ aici.

400 RON 

Monitorizare EKG de lungă durată, o lună, măsurători nelimitate cu 10 interpretări incluse

La domiciliu, timp de o lună, cu 10 interpretări interpretate online de către medic

Află mai multe despre acest dispozitiv inovativ aici.

800 RON

Montare Holter tensiune și interpretarea rezultatelor de către medic

320 RON

Montare Holter tensiune+ SpO2 și interpretarea rezultatelor de către medic

340 RON

Taxa 12 derivatii suplimentara la holter EKG

30 RON

Interpretare suplimentară Monitorizare EKG de lunga durata (preț/interpretare)

30 RON

Masurarea rigidității arteriale

180 RON

Indice gleznă/braț

180 RON

Evaluarea hemodinamică non-invazivă a pacientului cu hipertensiune rezistentă (dispozitiv HOTMAN)

+30′

250 RON

Eco Doppler de carotide

365 RON

Reevaluare ecografie Doppler artere sau vene (un membru)

280 RON

Ecografie Doppler artere sau vene bilateral (două membre)

400 RON

Ecografie Doppler artere renale

340 RON

Ecografie aortă abdominală (până la bifurcație) + trunchi celiac + arteră mezenterică superioară

400 RON

Reevaluare ecografie Doppler artere și vene (un membru)

400 RON

Ecografie Doppler artere și vene bilateral (două membre)

600 RON

Neurologie

Consultațiile neurologice la Emerald durează în medie între 45 de minute și 60 de minute și includ:

 • Consult neurologic extins, în funcție de patologia pacientului
 • Măsurarea forței musculare cu dinamometrul
 • Teste de sensibilitate
 • Raportul investigației pe loc
 • Recomandări de investigații suplimentare, dacă este cazul

Serviciu

Consultatie neurologie (include măsurarea forței musculare cu dinamometrul și teste de sensibilitate)

+45′

290 RON

Control medical neurologie (maxim 30 de zile de la consult)

+25′

180 RON

Consultație neurologica extinsa pentru migrena

+60′

400 RON

Teste clinice (EDS, Scor Miastenic, UPDRS, MMSE, Reisberg)

+20′

130 RON

HEAD’s UP – Terapie inovativă împotriva durerilor de cap

 

Pachetul se adreseaza persoanelor care sufera de dureri de cap frecvente si intense. Terapia se realizeaza utilizand cel mai nou si inovativ dispozitiv medical, neinvaziv, neiradiant, conceput pentru preventia si tratarea atacurilor de migrena la domiciliu. Include electrozii necesari si control la medicul neurolog pentru ajustarea planului de tratament.

Află mai multe despre terapia HEAD’s UP aici. 

bg-cefaly

Pachet HEAD’s UP –  terapie pentru migrenă prin TENS la domiciliu (dispozitiv portabil) 3 luni cu un control inclus

1.250 RON

Pachet HEAD’s UP – terapie pentru migrenă prin TENS la domiciliu (dispozitiv portabil) 6 luni cu două controale incluse

1.500 RON

Pachet HEAD’s UP – pentru migrenă prin TENS la domiciliu (dispozitiv portabil) 1 an cu 4 controale incluse

2.700 RON

Proba terapeutică la LEVODOPA (diagnostic sindrom parkinsonian la debut)

+90′

250 RON

Medicină internă

Consultațiile de medicină internă la Emerald durează în medie între 45 de minute și 60 de minute și includ:

 • EKG
 • Interpretarea EKG-ului pe loc
 • Consult integrativ extins, în funcție de patologia pacientului
 • Raportul investigației pe loc
 • Recomandări de investigații suplimentare, dacă este cazul

Serviciu

Consultație Medicină internă (Include EKG cu interpretare)

+45′

290 RON

Control Medicină internă (maxim 30 de zile de la consult)

+25′

180 RON

EKG cu interpretare

100 RON

Montare Holter tensiune și interpretarea rezultatelor de către medic

320 RON

Montare Holter tensiune + SpO2 și interpretarea rezultatelor de către medic

340 RON

Montare Holter 24 h și interpretarea rezultatelor de către medic

365 RON

Montare Holter 48 h și interpretarea rezultatelor de către medic

465 RON

Montare Holter 72 h și interpretarea rezultatelor de către medic

630 RON

Montare Holter 7 zile și interpretarea rezultatelor de către medic

880 RON

Monitorizare EKG de lungă durată

La domiciliu, timp de o săptămână, cu o interpretare pe zi de către medic în maximum 24 de ore

400 RON

Interpretare suplimentară Monitorizare EKG de lunga durata (preț/interpretare)

30 RON

Masurarea rigidității arteriale

180 RON

Indice gleznă/braț

180 RON

Ecografie abdomen inferior

250 RON

Ecografie abdomen superior

250 RON

Ecografie abdomen total (inferior+superior)

380 RON

Consult multidisciplinar (cardiolog, neurolog, endocrinolog, medicină internă)

850 RON 

Montare Holter EKG 7 zile și interpretarea rezultatelor de către medic

880 RON 

Taxa 12 derivatii suplimentara la holter EKG

30 RON 

Endocrinologie, Diabet și Nutriție

Consultațiile de endocrinologie la Emerald durează în medie între 45 de minute și 60 de minute

Centrul Medical Emerald oferă pacienților o abordare multidisciplinară a patologiilor, endocrinologia integrându-se excelent cu cardiologia, neurologia și medicina internă, specialitățile consacrate ale centrului.

Endocrinologia se ocupă de diagnosticul si tratamentul bolilor sistemului endocrin și își desfășoară activitatea prin intermediul unor substante numite hormoni. Acestia sunt secretati de diferite glande sau tesuturi din organism (tiroidă, paratiroide, suprarenale, pancreas, hipotalamus, ovare, testicule și timus, epifiză, hipofiză), cu efecte extrem de variate și importante pentru sanatate.

Simptomele cauzate atunci când acești hormoni sunt în exces pot fi: transpiratie, hipertensiune arterială, tahicardie (frecventa cardiaca crescuta), osteoporoza, litiaza renala, urinare frecventa, diabet zaharat, cresterea greutatii, indesirea parului de pe corp, probleme ale ciclului menstrual la femei, iar atunci când hormonii nu sunt suficient secretați,  apare tensiune arteriala scazuta (hipotensiune), bradicardie (frecventa cardiaca scazuta), cresterea volumului de urina, deshidratare, scadere in greutate, oboseala, dureri musculare, greata, diaree, bronzarea tegumentelor.

Serviciu

Consultație endocrinologie

Acoperă pe lângă întreaga gamă de afecțiuni ale glandelor endocrine, și alte afecțiuni conexe, cum ar fi hipertensiunea secundară, tulburări de ritm cardiac, dislipidemii, alături de sfaturi legate de prevenția bolilor cardiovasculare și nutriție

+45′

290 RON

Consultație diabetologie și boli metabolice

+45′

290 RON

Consultație nutriție

+45′

350 RON

Pachet consultație endocrinologie + ecografie tiroidă

+60′

440 RON

Ecografie tiroidă

O evaluare completă a glandei tiroide, atât din punctul de vedere al morfologiei, cât și pentru identificarea modificărilor patologice (noduli, tiroidită Hashimoto, boala Basedow – Graves etc)

+25′

220 RON

Control endocrinologie (maxim 30 de zile)

+25′

180 RON

Recomandare și interpretare analize endocrinologie

+25′

220 RON

Consultație infertilitate (F/B)

+45′

350 RON

Control nutriție

+25′

220 RON

Control diabetologie și boli metabolice

+25′

120 RON
×

Cum a fost experienta pe site?

Lasati-ne un review pe Facebook

Lasati-ne un testimonial