Tarife și servicii medicale

La Emerald, consultațiile durează în medie între 45 de minute și 60 de minute, pacienții beneficiind de un serviciu medical complex.

Medicii noștri dedică timpul necesar pentru o anamneză completă, dar și pentru a explica pacientului și aparținătorului atât rezultatele consultației, cât și cum poate combate boala de care suferă pacientul și cum poate îmbunătăți calitatea vieții acestuia.

Mai mult, medicii noștri oferă indicații și recomandări suplimentare pentru ca pacientul să plece din cabinet cu soluții clare. În cazul patologiilor complexe, poate avea loc un consult multidisciplinar, pacienții beneficiind de expertiza unei echipe medicale formată din medici cardiologi, neurologi, radiologi și interniști.

Afli.Înțelegi.Alegi. sunt astfel trei pași care sunt atinși în orice vizită la Centrul Medical Emerald.

Centrul Medical Emerald oferă consultații de cardiologie, neurologie, medicină internă și investigații CT/IRM (în limita fondurilor disponibile, pentru unele investigații) și cu bilet de trimitere în contract cu CASMB. Găsiți aici(tarife-cas-xls)lista de tarife decontate de CAS.
Pentru programări, vă rugăm să sunați la 021 9814.

promo-holter
promo-irm

Imagistică prin Rezonanță Magnetică (RMN)

Prețul investigațiilor IRM include:

 • În cazul CARDIO-RM, o întrevedere cu echipa medicală implicată în realizarea examinării(formată din unul până la 4 medici) în care sunt oferite explicații preliminare legate de rezultatul investigației efectuate
 • în cazurile complexe, discuție cu pacientul și aparținătorul în cadrul unei echipe multidisciplinare de medici
 • raportul investigației pe loc sau în cel mai scurt timp posibil, în funcție de complexitatea cazurilor, unele necesitând un timp mai mare pentru interpretarea imaginilor și redactarea rezultatului
 • emiterea CD-ului cu imaginile examenului pe loc

Serviciu

IRM cardiovascular

Investigația imagistică cea mai complexă și avansată dedicată vizualizării inimii. Emerald este printre puținele centre medicale din România în care se efectuează examene cardio-RM . În centrul Emerald, aceste examinări se realizează cu suportul unei echipe medicale mixte formate din 3 medici și un asistent (un medic cardiolog cu specializare europeană în Marea Britanie în cardio-RM, un medic radiolog cu experiență de peste 15 ani în cardio-RM și un medic – operator IRM). Investigația include o întrevedere cu echipa medicală  și o discuție pe baza celor peste 2000 de imagini preluate în timpul investigației, CD-ul cu imaginile oferit pe loc și rezultatul redactat multidisciplinar, oferit pe loc, sau în maxim 5 zile lucrătoare, în funcție de complexitatea cazului. 

Află mai multe despre investigație aici.

Detalii la 0726/296118

Nativ

Detalii la 0726/296118

Cu substanță de contrast

CARDIO-RM de stres

Rezonanţa magnetică de stres este o metodă non-invazivă, non-iradiantă, nedureroasă de diagnostic a bolii cardiace ischemice. Emerald este printre puținele centre medicale din România în care se efectuează explorări cardio-IRM de stres. În centrul Emerald, aceste examinări se realizează cu suportul unei echipe medicale mixte formate din 3 medici și un asistent (un medic cardiolog cu specializare europeană în Marea Britanie în IRM cardiacă, un medic radiolog cu experiență de peste 15 ani în cardio-IRM și un operator IRM). Investigația include o întrevedere cu echipa medicală  și o discuție pe baza celor peste 2000 de imagini preluate în timpul investigației, CD-ul cu imaginile oferit pe loc și rezultatul redactat multidisciplinar, oferit pe loc, sau în maxim 5 zile lucrătoare, în funcție de complexitatea cazului.

Află mai multe despre investigație aici.

Detalii la 0726/296118

Cu substanță de contrast

Cuantificarea IRM a încărcării cu fier a miocardului și a ficatului

Investigația este dedicată evaluării și măsurării gradului încărcării miocardice și hepatice cu fier în condiții patologice asociate cu acumularea crescută a fierului la aceste niveluri. (include secvențe pentru evaluarea funcției cardiace)

750 RON

Nativ

IRM Cerebral/IRM Cranio-cerebral

Examenul imagistic prin rezonanță magnetică (IRM) cerebral este utilizat pentru detecția și caracterizarea de multiple tipuri de leziuni sau de anomalii ale creierului, cum ar fi: accidentul vascular cerebral, tumori, infecții, traumatisme, scleroza multiplă, malformații etc.

840 RON

Nativ

1.140 RON

Cu substanță de contrast

Interpretare RMN cerebral cu soft AI substanță cenușie

500 RON

IRM Cerebral cu aplicații avansate (perfuzie/spectroscopie/difuzie tensorială)

Ex9minare IRM de înaltă performanță, dedicată caracterizării unor leziuni specifice al căror substrat nu poate fi tranșat printr-o evaluare IRM cerebral standard. Spectroscopia este o explorare suplimentară unui examen IRM cerebral standard, indicată numai în cazuri speciale, permițând analiza moleculară detaliată a unor anumite tipuri de leziuni. Difuzia tensorială este o secvență IRM de înaltă complexitate ce este indicată numai în situații particulare, în vederea analizei localizării și patenței unor conexiuni nervoase din anumite zone ale creierului.

2040 RON

Cu substanță de contrast

Secvență Angio IRM cerebral

Secvență specifică ce se adaugă unei examinări IRM cerebrale, ce permite vizualizarea vaselor de sânge de la nivelul creierului, fără administrarea intravenoasă a substanței de contrast. Examinarea se realizează doar în completarea unei explorări IRM cerebrale.

375 RON

Nativ

IRM cerebral + orbita

Examen IRM cerebral cu efectuarea unui grup suplimentar de secvențe speciale centrate la nivelul orbitelor, pentru decelarea cu eficiență sporită a unor leziuni prezente la aceste niveluri.

990 RON

Nativ

1.290 RON

Cu substanță de contrast

IRM cerebral + nervi cranieni

Secvență (secvențe) suplimentare efectuate în plus față de un examen IRM cerebral standard, dedicată (dedicate) vizualizării nervilor cranieni la nivelul cisternelor LCR respective. În anumite situații în care se decelează leziuni specifice, explorarea poate necesita injectare de contrast paramagnetic.

1.290 RON

Nativ

1.740 RON

Cu substanță de contrast

IRM sinusuri nativ

Explorare dedicată evaluării aspectului sinusurilor cranio-faciale și a mastoidelor.

790 RON

Nativ

IRM regiune cervicală (gât)

Explorare IRM dedicată vizualizării structurilor moi de la nivelul gâtului, indicată de obicei în afecțiuni ale faringelui, laringelui, ale structurilor musculare sau conjunctive ale gâtului, precum și deseori pentru evaluarea limfoganglionilor de la acest nivel sau a glandelor salivare.

890 RON

Nativ

1.140 RON

Cu substanță de contrast

Angio IRM cervical si cerebral/Angiografie IRM trunchiuri supraaortice/Angiografie carotidiană

Examenul angio-IRM al vaselor cervicale (trunchiuri arteriale supraaortice) este indicat în principal pentru vizualizarea arterelor carotide și vertebrale, în cazul suspiciunii de dilatații sau stenoze (îngustări) ale acestora de diferite cauze, frecvent în cadrul aterosclerozei.

Investigațiile se recomandă în completarea unui examen Angio-CT sau la pacienții ce nu au indicație medicală pentru explorare de tip Angio-CT

1060 RON

Nativ

1360 RON

Cu substanță de contrast

Angio-IRM artere renale sau aortă

Explorarea aspectului, calibrului și permeabilității arterelor renale fără injectare de substanță de contrast reprezintă o tehnică avansată, de înaltă tehnicitate disponibilă în centrul nostru, având în vedere faptul că explorările angio-IRM de la nivelul corpului necesită de obicei injectare de contrast. 

1.140RON

Nativ

1.440 RON

Cu substanță de contrast

Angio-IRM segment (craniu, torace, abdomen, pelvis)

Secvență angiografică cu injectare de contrast paramagnetic iv, ce poate fi efectuată opțional atât în completarea unei alte examinări (de exemplu IRM de cord nativ, IRM abdomen nativ) cât și izolată, pentru vizualizarea structurilor arteriale și venoase sistemice și/sau după caz pulmonare, în prezența unor clase diferite de anomalii congenitale sau dobândite.

Investigațiile se recomandă în completarea unui examen Angio-CT sau la pacienții ce nu au indicație medicală pentru explorare de tip Angio-CT

1.040 RON

Cu substanță de contrast

IRM Coloană vertebrală o regiune

Explorarea IRM a coloanei vertebrale poate detecta și analiza modificări osoase vertebrale (tumori, tasări, inflamații etc.), ale discurilor intervertebrale, ale măduvei spinării, foițelor meningeene sau ale țesuturilor moi din vecinătatea coloanei vertebrale.

790 RON

Nativ

1140 RON

Cu substanță de contrast

IRM Coloană vertebrală 2 regiuni

Explorarea combinată a două regiuni ale coloanei vertebrale dintre cele trei izolate (cervicală, toracală sau lombară).

1.190 RON

Nativ

1.440 RON

Cu substanță de contrast

IRM Coloană vertebrală 3 regiuni

Explorarea întregii coloane vertebrale, cuprinzând toate cele trei regiuni (cervicală, toracală și lombară).

1.590 RON

Nativ

1.890 RON

Cu substanță de contrast

IRM hipofiza

Examenul IRM este metoda cea mai eficientă pentru explorarea glandei hipofize, fiind mult mai sensibil decât explorarea computer tomografică (CT).

940 RON

Nativ

1.190 RON

Cu substanță de contrast

IRM articulatii sacro-iliace

Examenul este indicat într-o paletă largă de afecțiuni: inflamații (sacro-ileită, osteoartrită), spondilită ankilopoietică, artrită reumatoidă sau degenerativă, necroză avasculară, tumori, psoriazis, dureri cu localizare sacro-iliacă etc.

890 RON

Nativ

1.140 RON

Cu substanță de contrast

IRM articulații coxo-femurale

IRM este metoda cea mai sensibilă pentru evaluarea atât a oaselor, cât și a articulațiilor de la acest nivel.

890 RON

Nativ

1.190 RON

Cu substanță de contrast

Entero – RM

Enterografia RM este o tehnică de imagistică prin rezonanță magnetică utilizată pentru a evalua si diagnostica diversele patologii ale tubului digestiv.

1800 RON

Nativ

2200 RON

Cu substanță de contrast

IRM abdomen și pelvis

Examen IRM ce implică studiul combinat al abdomenului și al pelvisului, în funcție de indicația clinică (vezi comentariile de mai jos, detaliate la explorarea izolată a abdomenului sau a pelvisului).

1.540 RON

Nativ

1.890 RON

Cu substanță de contrast

IRM abdomen

Explorare imagistică de înaltă tehnicitate, indicată mai ales în evaluarea organelor parenchimatoase abdominale (ficat, splină, rinichi, glande suprarenale), dar eficientă atunci când se efectuează cu indicații medicale precise, de cele mai multe ori după efectuarea cel puțin a unei ecografii și/sau a unui examen CT abdominal, a unui examen clinic de specialitate (în funcție de suferința specifică) și de analize de laborator specifice. Cu excepția unor indicații cu totul particulare, explorarea necesită injectare de substanță de contrast.

1.090 RON

Nativ

1.390 RON

Cu substanță de contrast

IRM abdominal și cholangio-IRM

Examen IRM al abdomenului la care, conform indicațiilor specifice de trimitere, se recomandă în plus față de protolocul standard de explorare și evaluarea aspectului, calibrului și a permeabilității căilor biliare. Examenul necesită secvențe suplimentare dedicate acestor indicații. În cazul în care medicul radiolog recomandă efectuarea examenului cu substanță de contrast, excreția biliară va fi evaluată prin administrarea intravenoasă a unui produs de contrast cu specificitate hepatocitară, ce se excretă biliar și opacifiază consecutiv căile biliare.

1.390 RON

Nativ

1.640 RON

Cu substanță de contrast

Uro-IRM cu substanță de contrast

Examen IRM dedicat explorării reno-urinare (rinichi, căi urinare superioare, vezică urinară) ce vizualizează aspectul parenchimelor renale, cât și excreția urinară după injectarea intravenoasă a substanței de contrast. Explorarea este indicată de obicei în condițiile în care examenul ecografic și tomografia computerizată nu sunt suficiente pentru caracterizarea elementelor patologice de la aceste niveluri, fiind efectuată în completarea acestora. Examenul nu este indicat pentru decelarea litiazei (calculilor) din căile urinare.

1.540 RON

Cu substanță de contrast

IRM pelvis

Examen IRM indicat pentru studiul unei game largi de afecțiuni ce implică structuri și organe de la nivelul pelvisului (prostată, uter, ovare, vezică urinară, limfoganglioni etc.), efectuat cu indicații medicale precise și cu tehnică diferită în funcție de organul presupus a fi afectat și cu patologia suspicionată, în completarea unui examen clinic de specialitate, a ecografiei și/sau a examenului CT pelvin. După caz, examenul este efectuat cu sau fără injectare de contrast paramagnetic.

1.090 RON

Nativ

1.390 RON

Cu substanță de contrast

IRM multiparametric de prostată

Examen IRM dedicat evaluării prostatei la pacienți cu suspiciunea unei boli de tip tumoral cu localizare prostatică. Explorarea folosește secvențe speciale de examinare ce studiază aspectul și structura prostatei și pentru a afirma sau exclude prezența unor noduli tumorali la acest nivel. În cazul decelării acestora, se pot oferi detalii referitoare la dimensiunea, localizarea acestora, precum și la gradul probabil de malignitate. Examenul se efectuează la indicația unui medic urolog sau serviciu specializat de urologie, după o evaluare completă clinică și serologică (inclusiv măsurarea valorilor antigenului specific prostatic – PSA) și înainte de biopsia prostatică. Dacă se tentează evaluarea IRM după biopsie, examenul nu se poate realiza mai devreme de 6-8 săptămâni de la momentul biopsiei. De reținut că înafara prostatei, precum și a structurilor și țesuturilor adiacente, examenul nu poate oferi detalii semnificative asupra altor organe sau structuri de la nivel abdominal sau pelvin.

2.190RON

Cu substanță de contrast

IRM extremități o regiune (mână, picior, genunchi, cot, gleznă, coapsă, gambă, braț, antebraț, deget)

Imagistica prin rezonanță magnetică a extremităților oferă detalii de structură atât în cazul articulațiilor mai mari ale membrelor superioare și inferioare (cot, gleznă) sau mai mici (mână și picior), cât și în cazul regiunilor anatomice cuprinse între acestea (coapsă, gambă, braț, antebraț, deget).

980 RON

Nativ

1.230 RON

Cu substanță de contrast

IRM de articulații temporo-mandibulare

Articulațiile temporo-mandibulare sunt articulații mici, cu activitate intensă, simultană și cu o morfologie complexă, cu multe componente aflate într-un spațiu mic, toate individualizabile și caracterizabile prin rezonanța magnetică (condilul, fosa glenoidă, tuberculul articular, discul articular, țesutul retrodiscal, membrana sinovială și capsula articulară).

890 RON

Nativ

1.140 RON

Cu substanță de contrast

IRM plex lombo – sacrat cu contrast

1.350 RON

Cu substanță de contrast

IRM plex brahial cu contrast

1.350 RON

Cu substanță de contrast

Analiza creatinina și interpretare în urgență pentru administrare contrast

70 RON

Imagistică prin Computer Tomograf (CT)

Serviciu

Scor de calciu

800 RON

Angio CT coronarian/artere coronare (include scor de calciu)

2250 RON

Angio CT cord în vederea ablație – include analiza atriu stâng, vene pulmonare si coronare

2350 RON

Angio CT pentru măsurători în vederea TAVI ( înlocuire transcateter a valvei aortei )

2500 RON

Angio CT pentru măsurători în vederea TAVI + scor de calciu valvă aortică

2650 RON

Angio CT pentru măsurători în vederea TAVI + artere coronare

3500 RON

Angio CT coronarian + evaluare funcțională ventriculară stânga

2350 RON

Angio CT coronarian + aortă toracică

2600 RON

CT cardiac pentru evaluare funcție ventriculară

2100 RON

Angiografie CT sistem aortic toracal cu sincronizare cardiacă (disecție aortică)

2050 RON

CT pelvis

450 RON
740 RON

CT abdomen

450 RON
740 RON

CT torace

490 RON
740 RON

CT torace + abdomen + pelvis

970 RON
1400 RON

CT torace + abdomen

600 RON
900 RON

CT abdomen + pelvis

600 RON
900 RON

Low dose CT (abdomen si pelvis)

450 RON

Low dose CT schelet osos

1000 RON

CT articulatie temporo mandibulara

370 RON

CT bazin (articulatii sacroiliace si coxofemurale)

450 RON
680 RON

CT cerebral

450 RON
800 RON

CT cerebral + abdomen

600 RON
850 RON

CT cerebral + regiune cervicala (gat)

600 RON
1150 RON

CT cerebral + torace

700 RON
1050 RON

CT cerebral + torace + abdomen

1050 RON
1700 RON

CT cerebral + torace + abdomen + pelvis

1700 RON

CT regiune cervicala (gat)

450 RON
850 RON

CT genunchi

450 RON
700 RON

CT hipofiza

300 RON
640 RON

CT regiune de coloana vertebrala

450 RON
750 RON

CT 2 Regiuni de coloana vertebrala

700 RON
1000 RON

CT 3 Regiuni de coloana vertebrala

900 RON
1200 RON

CT segment de membru

440 RON
725 RON

CT 2 segmente de membru

1000 RON

CT sinusuri

440 RON
575 RON

Uro CT

900 RON

Entero CT

1100 RON
1400 RON

Angiografie CT cerebral (poligon Willis)

950 RON

Angiografie CT cervical (trunchiuri supraaortice)

1150 RON

Angiografie CT pulmonar

850 RON

Angiografie CT cu timp venos (sinusuri venoase craniene) – Flebo CT Cerebral + Secventa venoasa

1050 RON

Angiografie CT aorta toracica

1250 RON

Angiografie CT aorta abdominala

1250 RON

Angiografie CT aorta toracica si abdominala

1600 RON

Angiografie CT aorta toracica, abdominala si artere iliace

1950 RON

Angiografie CT aorta toracica, abdominala, artere iliace si membre inferioare

2050 RON

Angiografie CT cervical si Poligon Willis

1450 RON

Cardiologie

Consultațiile cardiologice la Emerald durează în medie între 45 de minute și 60 de minute și includ:

 • EKG
 • Interpretarea EKG-ului pe loc
 • Consult cardiologic extins, în funcție de patologia pacientului
 • Raportul investigației pe loc
 • Recomandări de investigații suplimentare, dacă este cazul

Serviciu

Consultație cardiologie (EKG și interpretare incluse)

+45′

440 RON

Control medical cardiologie (maxim 30 de zile de la consult)

+25′

265 RON

Pachet cardio (consultație cardiologie + EKG și interpretare + Ecografie cardiacă)

+90′

790 RON

Pachet cardio avansat (consultație cardiologie + EKG și interpretare + Ecografie cardiacă + Holter 24h / Test de efort)

Pachetul conține, în plus față de pachetul cardio de bază, în funcție de recomandarea medicului, ori un Holter (de tensiune sau EKG pentru 24 de ore, ori un Test de efort)

+140′

1150 RON

Consultație cardiologie profesor doctor (EKG și interpretare incluse)

+35′

680 RON

Control cardiologie profesor doctor (EKG și interpretare incluse)

+15′

350 RON

Pachet consult profesor (EKG si ecocardiografie incluse)

+60′

950 RON

Consult de screening familial boli cardiace genetice (include EKG și ecocardiografic) Prof. Dr. Ruxandra Jurcuț

+45′

500 RON

Consultație boli cardiace genetice (pedigree, EKG și interpretare incluse) Prof. Dr. Ruxandra Jurcuț

+45′

400 RON

Completare la consult cardiologie genetică cu interpretare rezultat testare genetică

+45′

400 RON

Control boli cardiace genetice (EKG și interpretare incluse) Prof. Dr. Ruxandra Jurcuț

+30′

265 RON

Pachet consult boli cardiace genetice (include pedigree, EKG și ecocardiografie) Prof. Dr. Ruxandra Jurcuț

+60′

600 RON

Consultație aritmologie (EKG și interpretare incluse)

+30′

550 RON

Control aritmologie

+20′

350 RON

Control stimulator cardiac

20′

400 RON

Control defibrilator cardiac

20′

500 RON

Control cardiologie congenital – prof. dr. Ioan Mircea Coman (EKG și interpretare incluse)

+30′

350 RON

Consultație cardiologie conferentiar dr. (EKG și interpretare incluse)

45′

600 RON

Consultație cardiologie pediatrie (EKG și interpretare inculuse)

+30′

440 RON

Control medical cardiologie pediatrie (EKG și interpretare inculuse)

+20′

265 RON

Ecografie cardiacă pediatrică

+30′

440 RON

Ecografie cardiacă pediatrică avansată

+40′

550 RON

Pachet cardio pediatrie (consultație cardiologie + EKG + ecografie cardiacă)

+60′

790 RON

Pachet cardio pediatrie avansat (consultație cardiologie + EKG + ecografie cardiacă + Holter 24h)

+60′

1150 RON

Test EKG de efort

430 RON

Test Cardiopulmonar de Efort

TECP este o investigație cardio-pulmonară complexă, ce se adresează pacienților post COVID-19, sportivilor, pacienților candidați la transplant cardiac sau celor care încep un program de recuperare cardiovasculară. Mai multe detalii aici.

1200 RON

EKG cu interpretare

150 RON

Ecografie cardiacă

440 RON

Ecografie cardiacă Prof. Dr. Ruxandra Jurcuț

440 RON

Ecografie cardiacă avansată (criterii de asincronism, probă de contrast, 3D, speckle tracking/strain)

Mai multe detalii despre ecograful de ultimă generație și tipurile de ecografii cardiace, aici.

550 RON

Pachet anual ecografie cardiacă pentru pacienții oncologici (4 pe an, la 3 luni, cu un control cardiologic complet inclus)

Mai multe detalii despre importanța ecografiei cardiace la pacienții oncologici, aici.

Montare Holter EKG 24h și interpretarea rezultatelor de către medic

420 RON 

Montare Holter EKG 48h  și interpretarea rezultatelor de către medic

520 RON 

Montare Holter EKG 72h și interpretarea rezultatelor de către medic

700 RON 

Montare Holter EKG 7 zile și interpretarea rezultatelor de către medic

950 RON

Monitorizare EKG de lungă durată, 7 zile, măsurători nelimitate cu o interpretare zilnică

La domiciliu, timp de o săptămână, cu o interpretare pe zi de către medic în maximum 24 de ore

Află mai multe despre acest dispozitiv inovativ aici.

400 RON 

Monitorizare EKG de lungă durată, o lună, măsurători nelimitate cu 10 interpretări incluse

La domiciliu, timp de o lună, cu 10 interpretări interpretate online de către medic

Află mai multe despre acest dispozitiv inovativ aici.

800 RON

Montare Holter tensiune și interpretarea rezultatelor de către medic

380 RON

Taxa 12 derivatii suplimentara la holter EKG

50 RON

Interpretare suplimentară Monitorizare EKG de lunga durata (preț/interpretare)

30 RON

Masurarea rigidității arteriale

180 RON

Indice gleznă/braț

180 RON

Eco Doppler de carotide

410 RON

Reevaluare ecografie Doppler artere sau vene (un membru)

320 RON

Ecografie Doppler artere sau vene bilateral (două membre)

500 RON

Ecografie Doppler artere renale

400 RON

Reevaluare ecografie Doppler artere și vene (un membru)

500 RON

Ecografie Doppler artere și vene bilateral (două membre)

720 RON

Neurologie & Psihiatrie

Consultațiile neurologice la Emerald durează în medie între 45 de minute și 60 de minute și includ:

 • Consult neurologic extins, în funcție de patologia pacientului
 • Măsurarea forței musculare cu dinamometrul
 • Teste de sensibilitate
 • Raportul investigației pe loc
 • Recomandări de investigații suplimentare, dacă este cazul

Serviciu

Consultatie neurologie (include măsurarea forței musculare cu dinamometrul și teste de sensibilitate)

+45′

350 RON

Control medical neurologie (maxim 30 de zile de la consult)

+25′

250 RON

Consultație neurologica extinsa pentru migrena

+60′

450 RON

Consultație psihiatrie

+45′

350 RON

Control psihiatrie

+25′

250 RON

Ședință TMS – stimulare magnetică transcraniană

200 RON

Pachet 10 ședințe TMS – stimulare magnetică transcraniană

1800 RON

Pachet 20 ședințe TMS – stimulare magnetică transcraniană

3500 RON

Teste clinice (EDS, Scor Miastenic, UPDRS, MMSE, Reisberg)

+20′

130 RON

Evaluare AI imagistica cerebrala

500 RON

HEAD’s UP – Terapie inovativă împotriva durerilor de cap

 

Pachetul se adreseaza persoanelor care sufera de dureri de cap frecvente si intense. Terapia se realizeaza utilizand cel mai nou si inovativ dispozitiv medical, neinvaziv, neiradiant, conceput pentru preventia si tratarea atacurilor de migrena la domiciliu. Include electrozii necesari si control la medicul neurolog pentru ajustarea planului de tratament.

Află mai multe despre terapia HEAD’s UP aici. 

bg-cefaly

Pachet HEAD’s UP –  terapie pentru migrenă prin TENS la domiciliu (dispozitiv portabil) 3 luni cu un control inclus

1.250 RON

Pachet HEAD’s UP – terapie pentru migrenă prin TENS la domiciliu (dispozitiv portabil) 6 luni cu două controale incluse

1.500 RON

Pachet HEAD’s UP – pentru migrenă prin TENS la domiciliu (dispozitiv portabil) 1 an cu 4 controale incluse

2.700 RON

Medicină internă

Consultațiile de medicină internă la Emerald durează în medie între 45 de minute și 60 de minute și includ:

 • EKG
 • Interpretarea EKG-ului pe loc
 • Consult integrativ extins, în funcție de patologia pacientului
 • Raportul investigației pe loc
 • Recomandări de investigații suplimentare, dacă este cazul

Serviciu

Consultație Medicină internă (Include EKG cu interpretare)

+45′

350 RON

Consult Long Covid-19

+45′

450 RON

Pachet basic Long Covid-19

+60′

630 RON

Control Medicină internă (maxim 30 de zile de la consult)

+25′

230 RON

Control Medicină internă medic primar (maxim 30 de zile de la consult)

+25′

230 RON

EKG cu interpretare

150 RON

Montare Holter tensiune și interpretarea rezultatelor de către medic

380 RON

Montare Holter tensiune + SpO2 și interpretarea rezultatelor de către medic

390 RON

Montare Holter 24 h și interpretarea rezultatelor de către medic

420 RON

Montare Holter 48 h și interpretarea rezultatelor de către medic

520 RON

Montare Holter 72 h și interpretarea rezultatelor de către medic

700 RON

Montare Holter 7 zile și interpretarea rezultatelor de către medic

950 RON

Monitorizare EKG de lungă durată

La domiciliu, timp de o săptămână, cu o interpretare pe zi de către medic în maximum 24 de ore

400 RON

Interpretare suplimentară Monitorizare EKG de lunga durata (preț/interpretare)

30 RON

Test apnee în somn – poligrafie și analiză calitativă somn

850 RON

Indice gleznă/braț

180 RON

Ecografie musculoscheletală

320 RON

Pachet Medicină Internă (Consultație + ECG cu interpretare inclusă + ecografie musculoscheletală)

540 RON

Ecografie abdomen inferior (Pelvis)

250 RON

Ecografie abdomen superior

250 RON

Ecografie Abdomen + Pelvis (inferior+superior)

400 RON

Consult multidisciplinar (cardiolog, neurolog, endocrinolog, medicină internă)

850 RON 

Montare Holter EKG 7 zile și interpretarea rezultatelor de către medic

950 RON 

Taxa 12 derivatii suplimentara la holter EKG

50 RON 

Endocrinologie

Consultațiile de endocrinologie la Emerald durează în medie între 45 de minute și 60 de minute

Centrul Medical Emerald oferă pacienților o abordare multidisciplinară a patologiilor, endocrinologia integrându-se excelent cu cardiologia, neurologia și medicina internă, specialitățile consacrate ale centrului.

Endocrinologia se ocupă de diagnosticul si tratamentul bolilor sistemului endocrin și își desfășoară activitatea prin intermediul unor substante numite hormoni. Acestia sunt secretati de diferite glande sau tesuturi din organism (tiroidă, paratiroide, suprarenale, pancreas, hipotalamus, ovare, testicule și timus, epifiză, hipofiză), cu efecte extrem de variate și importante pentru sanatate.

Simptomele cauzate atunci când acești hormoni sunt în exces pot fi: transpiratie, hipertensiune arterială, tahicardie (frecventa cardiaca crescuta), osteoporoza, litiaza renala, urinare frecventa, diabet zaharat, cresterea greutatii, indesirea parului de pe corp, probleme ale ciclului menstrual la femei, iar atunci când hormonii nu sunt suficient secretați,  apare tensiune arteriala scazuta (hipotensiune), bradicardie (frecventa cardiaca scazuta), cresterea volumului de urina, deshidratare, scadere in greutate, oboseala, dureri musculare, greata, diaree, bronzarea tegumentelor.

Serviciu

Consultație endocrinologie

Acoperă pe lângă întreaga gamă de afecțiuni ale glandelor endocrine, și alte afecțiuni conexe, cum ar fi hipertensiunea secundară, tulburări de ritm cardiac, dislipidemii, alături de sfaturi legate de prevenția bolilor cardiovasculare și nutriție

+45′

350 RON

Consultație endocrinologie profesor

750 RON

Control endocrinologie profesor

350 RON

Pachet consultație endocrinologie + ecografie tiroidă

+60′

500 RON

Ecografie tiroidă

O evaluare completă a glandei tiroide, atât din punctul de vedere al morfologiei, cât și pentru identificarea modificărilor patologice (noduli, tiroidită Hashimoto, boala Basedow – Graves etc)

+25′

220 RON

Control endocrinologie (maxim 30 de zile)

+25′

230 RON

Recomandare și interpretare analize endocrinologie

+25′

220 RON

Consultație infertilitate (F/B)

+45′

400 RON

Test de toleranta la glucoza

400 RON
×

Cum a fost experiența pe site?

Lăsați-ne un review pe Facebook

Lăsați-ne un testimonial