Tarife și servicii medicale

Centrul Medical Emerald oferă acum consultații de cardiologie, neurologie, medicină internă și investigații IRM și cu bilet de trimitere în contract cu CASMB. Pentru programări, vă rugăm să sunați la 021 9814.

Imagistica

Prețul investigațiilor IRM include:

  • emiterea CD cu rezultate pe loc
  • explicațiile oferite de medicul primar radiolog sau, după caz, de o echipă multidisciplinară de medici, imediat după investigație
  • raportul investigației pe loc, cu excepția cazurilor complexe care necesită un timp mai mare pentru interpretarea imaginilor

Serviciu

Pret

IRM cord

Investigația imagistică cea mai complexă și avansată dedicată vizualizării inimii. Emerald este printre puținele centre medicale din România în care se efectuează examene cardio-IRM . În centrul Emerald, aceste examinări se realizează cu suportul unei echipe medicale mixte formate dintr-un medic cardiolog cu acreditare europeană în IRM cardiacă și un medic radiolog cu experiență în cardio-IRM.

1.850 RON

Nativ

2.100 RON

Cu substanta de contrast

IRM cardiovasculara de stres

Rezonanţa magnetică de stres este o metodă non-invazivă, non-iradiantă, nedureroasă de diagnostic a bolii cardiace ischemice. Emerald este printre puținele centre medicale din România în care se efectuează explorări cardio-IRM de stres. În centrul Emerald, aceste examinări se realizează cu suportul unei echipe medicale mixte formate dintr-un medic cardiolog cu acreditare europeană în IRM cardiacă și un medic radiolog cu experiență în cardio-IRM.

2.200 RON

Cu substanta de contrast

Cuantificarea IRM a încărcării cu fier a miocardului

Investigația este dedicată evaluării și măsurării gradului încărcării miocardice cu fier în condiții patologice asociate cu acumularea crescută a fierului la acest nivel.

600 RON

Nativ

IRM Cerebral/IRM Cranio-cerebral

Examenul imagistic prin rezonanță magnetică (IRM) cerebral este utilizat pentru detecția și caracterizarea de multiple tipuri de leziuni sau de anomalii ale creierului, cum ar fi: accidentul vascular cerebral, tumori, infecții, traumatisme, scleroza multiplă, malformații etc.

650 RON

Nativ

900 RON

Cu substanta de contrast

IRM Cerebral cu aplicații avansate (perfuzie/spectroscopie/difuzie tensorială)

Examinare IRM de înaltă performanță, dedicată caracterizării unor leziuni specifice al căror substrat nu poate fi tranșat printr-o evaluare IRM cerebral standard. Spectroscopia este o explorare suplimentară unui examen IRM cerebral standard, indicată numai în cazuri speciale, permițând analiza moleculară detaliată a unor anumite tipuri de leziuni. Difuzia tensorială este o secvență IRM de înaltă complexitate ce este indicată numai în situații particulare, în vederea analizei localizării și patenței unor conexiuni nervoase din anumite zone ale creierului.

1.800 RON

Cu substanta de contrast

Secvență Angio IRM cerebral

Secvență specifică ce se adaugă unei examinări IRM cerebrale, ce permite vizualizarea vaselor de sânge de la nivelul creierului, fără administrarea intravenoasă a substanței de contrast.

250 RON

Nativ

IRM cerebral + orbita

Examen IRM cerebral cu efectuarea unui grup suplimentar de secvențe speciale centrate la nivelul orbitelor, pentru decelarea cu eficiență sporită a unor leziuni prezente la aceste niveluri.

825 RON

Nativ

1.075 RON

Cu substanta de contrast

IRM cerebral + nervi cranieni

Secvență (secvențe) suplimentare efectuate în plus față de un examen IRM cerebral standard, dedicată (dedicate) vizualizării nervilor cranieni la nivelul cisternelor LCR respective. În anumite situații în care se decelează leziuni specifice, explorarea poate necesita injectare de contrast paramagnetic.

1.000 RON

Nativ

1.250 RON

Cu substanta de contrast

IRM sinusuri nativ

700 RON

Nativ

IRM regiune cervicală (gât)

Explorare IRM dedicată vizualizării structurilor moi de la nivelul gâtului, indicată de obicei în afecțiuni ale faringelui, laringelui, ale structurilor musculare sau conjunctive ale gâtului, precum și deseori pentru evaluarea limfoganglionilor de la acest nivel sau a glandelor salivare.

750 RON

Nativ

1.000 RON

Cu substanta de contrast

Angio IRM cervical si cerebral/Angiografie IRM trunchiuri supraaortice/Angiografie carotidiană

Examenul angio-IRM al vaselor cervicale (trunchiuri arteriale supraaortice) este indicat în principal pentru vizualizarea arterelor carotide și vertebrale, în cazul suspiciunii de dilatații sau stenoze (îngustări) ale acestora de diferite cauze, frecvent în cadrul aterosclerozei.

715 RON

Nativ

965 RON

Cu substanta de contrast

Angio-IRM artere renale sau aortă nativ

Explorarea aspectului, calibrului și permeabilității arterelor renale fără injectare de substanță de contrast reprezintă o tehnică avansată, de înaltă tehnicitate disponibilă în centrul nostru, având în vedere faptul că explorările angio-IRM de la nivelul corpului necesită de obicei injectare de contrast. 

1.040 RON

Nativ

1.290 RON

Cu substanta de contrast

Angio-IRM segment (craniu, torace, abdomen, pelvis)

Secvență angiografică cu injectare de contrast paramagnetic iv, ce poate fi efectuată opțional atât în completarea unei alte examinări (de exemplu IRM de cord nativ, IRM abdomen nativ) cât și izolată, pentru vizualizarea structurilor arteriale și venoase sistemice și/sau după caz pulmonare, în prezența unor clase diferite de anomalii congenitale sau dobândite.

900 RON

Cu substanta de contrast

IRM Coloană vertebrală o regiune

Explorarea IRM a coloanei vertebrale poate detecta și analiza modificări osoase vertebrale (tumori, tasări, inflamații etc.), ale discurilor intervertebrale, ale măduvei spinării, foițelor meningeene sau ale țesuturilor moi din vecinătatea coloanei vertebrale.

600 RON

Nativ

850 RON

Cu substanta de contrast

IRM Coloană vertebrală 2 regiuni

Explorarea combinată a două regiuni ale coloanei vertebrale dintre cele trei izolate (cervicală, toracală sau lombară).

1.050 RON

Nativ

1.300 RON

Cu substanta de contrast

IRM Coloană vertebrală 3 regiuni

Explorarea întregii coloane vertebrale, cuprinzând toate cele trei regiuni (cervicală, toracală și lombară).

1.440 RON

Nativ

1.690 RON

Cu substanta de contrast

IRM hipofiza

Examenul IRM este metoda cea mai eficientă pentru explorarea glandei hipofize, fiind mult mai sensibil decât explorarea computer tomografică (CT).

850 RON

Nativ

1.100 RON

Cu substanta de contrast

IRM articulatii sacro-iliace

Examenul este indicat într-o paletă largă de afecțiuni: inflamații (sacro-ileită, osteoartrită), spondilită ankilopoietică, artrită reumatoidă sau degenerativă, necroză avasculară, tumori, psoriazis, dureri cu localizare sacro-iliacă etc.

650 RON

Nativ

900 RON

Cu substanta de contrast

IRM articulații coxo-femurale

IRM este metoda cea mai sensibilă pentru evaluarea atât a oaselor, cât și a articulațiilor de la acest nivel.

650 RON

Nativ

900 RON

Cu substanta de contrast

IRM abdomen și pelvis

Examen IRM ce implică studiul combinat al abdomenului și al pelvisului, în funcție de indicația clinică (vezi comentariile de mai jos, detaliate la explorarea izolată a abdomenului sau a pelvisului).

1.300 RON

Nativ

1.550 RON

Cu substanta de contrast

IRM abdomen

Explorare imagistică de înaltă tehnicitate, indicată mai ales în evaluarea organelor parenchimatoase abdominale (ficat, splină, rinichi, glande suprarenale), dar eficientă atunci când se efectuează cu indicații medicale precise, de cele mai multe ori după efectuarea cel puțin a unei ecografii și/sau a unui examen CT abdominal, a unui examen clinic de specialitate (în funcție de suferința specifică) și de analize de laborator specifice. Cu excepția unor indicații cu totul particulare, explorarea necesită injectare de substanță de contrast.

800 RON

Nativ

1.050 RON

Cu substanta de contrast

IRM abdominal cu substanță de contrast și colangio-RM

1.150 RON

Cu substanta de contrast

Uro-RMN cu substanță de contrast

1.500 RON

Cu substanta de contrast

Colangio-RM nativ

 650 RON

Nativ

IRM pelvis

Examen IRM indicat pentru studiul unei game largi de afecțiuni ce implică structuri și organe de la nivelul pelvisului (prostată, uter, ovare, vezică urinară, limfoganglioni etc.), efectuat cu indicații medicale precise și cu tehnică diferită în funcție de organul presupus a fi afectat și cu patologia suspicionată, în completarea unui examen clinic de specialitate, a ecografiei și/sau a examenului CT pelvin. După caz, examenul este efectuat cu sau fără injectare de contrast paramagnetic.

800 RON

Nativ

1.050 RON

Cu substanta de contrast

IRM extremități o regiune (mână, picior, genunchi, cot, gleznă, coapsă, gambă, braț, antebraț, deget)

Imagistica prin rezonanță magnetică a extremităților oferă detalii de structură atât în cazul articulațiilor mai mari ale membrelor superioare și inferioare (cot, gleznă) sau mai mici (mână și picior), cât și în cazul regiunilor anatomice cuprinse între acestea (coapsă, gambă, braț, antebraț, deget).

750 RON

Nativ

1.000 RON

Cu substanta de contrast

IRM de articulații temporo-mandibulare

Articulațiile temporo-mandibulare sunt articulații mici, cu activitate intensă, simultană și cu o morfologie complexă, cu multe componente aflate într-un spațiu mic, toate individualizabile și caracterizabile prin rezonanța magnetică (condilul, fosa glenoidă, tuberculul articular, discul articular, țesutul retrodiscal, membrana sinovială și capsula articulară).

800 RON

Nativ

1.050 RON

Cu substanta de contrast

Cardiologie

Serviciu

Pret

Consultatii cardio+EKG

220 RON

Consultatii cardio+EKG profesor doctor

450 RON

Test EKG de efort

350 RON

EKG cu interpretare

80 RON

Ecografii Doppler cord

250 RON

Montare/interpretare Holter EKG 24h

300 RON

Montare/interpretare Holter EKG 48h

400 RON

Montare/interpretare Holter EKG 72h

500 RON

Montare/interpretare Holter tensiune

275 RON

Montare/interpretare Holter tensiune+ SpO2

300 RON

Monitorizare EKG de lungă durată

200 RON

Masurarea rigiditatății arteriale

250 RON

Indice gleznă/braț

60 RON

Eco Doppler de carotide

275 RON

Ecografie Doppler artere sau vene unilateral (un membru)

195 RON

Ecografie Doppler artere sau vene bilateral (două membre)

350 RON

Ecografie Doppler artere și vene unilateral (un membru)

350 RON

Ecografie Doppler artere și vene bilateral (două membre)

520 RON

Control medical cardiologie

120 RON

Neurologie

Serviciu

Pret

Consultatie neurologie (include măsurarea forței musculare cu dinamometrul și teste de sensibilitate)

220 RON

Control medical neurologie (include măsurarea forței musculare cu dinamometrul și teste de sensibilitate)

120 RON

Teste clinice (EDS, Scor Miastenic, UPDRS, MMSE, Reisberg)

100 RON

Medicină internă

Serviciu

Pret

Consultație Medicină internă

220 RON

Control Medicină internă

120 RON

EKG cu interpretare

80 RON

Montare/interpretare Holter 24 h

300 RON

Montare/interpretare Holter 48 h

400 RON

Montare/interpretare Holter 72 h

500 RON

Montare/interpretare Holter tensiune

275 RON

Montare/interpretare Holter tensiune + SpO2

300 RON

Monitorizare EKG de lungă durată

200 RON

Indice gleznă/braț

60 RON

Ecografie abdomen inferior

200 RON

Ecografie abdomen superior

200 RON

Ecografie abdomen total (inferior+superior)

300 RON