BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută

Solicită o programare

PROVOCĂRILE RECUPERĂRII CARDIOVASCULARE ÎN 2021

Emerald a lansat în 2021 un program dedicat ce își propune să trateze personalizat și multidisciplinar fiecare pacient, adaptând programul de recuperare medicală în funcție de intervenția chirurgicală și istoricul pacientului, alături de o echipă formată din cardiolog, medic de recuperare, fiziokinetoterapeuți, nutritionist, neurolog și psiholog.
Marti, 29/06/2021, Centrul Medical Emerald a organizat un webinar, de această dată dedicat recuperării cardiovasculare. Evenimentul a fost gratuit și a avut loc online, prin platforma Zoom. Acesta s-a adresat atât medicilor și rezidenților în cardiologie, medicină sportivă, de recuperare medicală dar și fiziokinetoterapeuților.
Dorim să vă mulțumim dumneavoastră – participanților pentru prezența într-un număr mare  cât și întregii echipe care s-a ocupat de realizarea și punerea în practică a acestui webinar: prof. dr. Florin Mitu, prof dr. Sarah Nica, prof. dr. Maria Dorobanțu, dr. Maria Florescu și dr. Mihai Roca.

Puteți regăsi înregistrarea webinarului AICI.

Echipa Emerald iși propune și pentru perioada următoare să organizeze evenimente științifice de calitate, atât pentru medici specialiști, cât și pentru rezidenți și studenți. Dacă aveți idei legate de viitoare teme pentru evenimente de interes pentru comunitatea medicală, ni le puteți trimite către adresa: bogdan.baciu@emeraldmed.ro