Maria DUMITRESCU

Absolventă a Facultății de Kinetoterapie și Motricitate Specială din cadrul Universității Valahia din Târgoviște și master în Kinetoterapie la persoanele cu dizabilități de la Universitatea Pitești. Experiență de peste 12 ani în domeniul fizioterapiei în elaborarea programelor de recuperare în: AVC, Parkinson, afecțiuni ale aparatului mioartrokinetic, boli reumatice, ortopedico-traumatice și afecțiuni cardiovasculare.

Iuliana Nicoleta ZAMFIRACHE

Absolventă a Facultății De Fiziokinetotetrapie din cadrul UMF Carol Davila București. Experiență de peste 15 ani în efectuarea tratamentelor de electroterapie, conceperea și monitorizarea programelor de kinetoterapie, gimnastică de întreținere, tratamente medicale de postura și estetică corporală, reabilitare și recuperare neuromotorie.

Prof. Dr. Sarah NICA

Șef de secție la Clinica Universitară de Recuperare Medicală III, Institutul Național de Recuperare Medicină Fizică și Balneoclimatologie București, în prezent fiind Directorul Departamentului de Recuperare din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București. Diploma de Board European in Recuperare și Medicină Fizică.