BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută

Solicită o programare

Dr. Bogdan Pană – Congresul Internațional de Cefalee de la Dublin

Dr. Bogdan Pană, medic neurolog la Centrul Medical Emerald, participă între 5 și 9 septembrie la Dublin la cel mai important eveniment mondial dedicat CEFALEEI – International Headache Congress. Organizat de International Headache Society, are ca temă centrală noile tratamente și terapii împotriva durerilor de cap, cu participarea a mii de medici neurologi. Dr. Bogdan Pană va contribui cu informații referitoare la pacienții din România și cu siguranță se va întoarce cu multe noutăți pentru aceștia.

Al 19-lea Congres al Societății Internaționale a Cefaleei 2019 are loc în perioada 5-8 septembrie la Dublin, Irlanda. Tema internațională este  a acestei ediții este “Dawn of new headache treatments”. Terapiile și tratamentele împotriva migrenei intră într-o nouă etapă pentru neurologie – era moleculară – anticorpii CGRP fiind cu siguranță vedeta acestui congres, alături desigur de dispozitivele medicale inovative, cum este și Cefaly Dual, oferit în premieră în România pacienților la Centrul Medical Emerald, dr. Bogdan Pană, fiind primul medic neurolog care înrolează pacienți în terapia HEAD’s UP prin eTNS.

Venind ca o continuare a eforturilor World Brain Day – Zilei Mondiale a Creierului, unde echipa de neurologi Emerald a participat la acțiunile inițiate de Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neuro-degenerative – APAN, Centrul Medical Emerald își propune să aducă pacienților din România cu migrene cele mai noi tratamente și terapii inovative.

Prin participarea la astfel de evenimente internaționale, Dr. Bogdan Pană nu doar că face posibil accesul la cele mai noi informații despre migrenă, dar și contribuie cu o lucrare despre terapia HEAD’s UP în România, existând deja rezultate extraordinare după primele 9 luni de prescriere a acesteia pacienților săi.

Mai multe detalii despre echipa noastră de medici neurologi, aici.

Mai multe detalii despre terapia HEAD’s UP și cum poate fi ea accesată, aici.