BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

Caută

Solicită o programare

Navigație precisă și abordare integrată în tratamentul cardiac cu ADAS 3D

ADAS 3D este un instrument software avansat conceput pentru a ajuta electrofiziologii și alți specialiști în domeniul medical să extragă și să analizeze informații detaliate din imagini IRM (Rezonanță Magnetică) și CT (Tomografie Computerizată) cardiace. Scopul principal al acestui software este de a facilita planificarea precisă și eficientă a intervențiilor de electrofiziologie (EP), oferind acces la un spectru extins de date detaliate provenite din imagistica inimii.

Pe parcursul etapei de planificare, software-ul permite analiza aprofundată a informațiilor specifice fiecărui pacient, ajutând cadrele medicale să determine strategia optimă de tratament.

 

Cu ADAS 3D, fie că este vorba de planificare, ghidaj în timpul intervenției sau analiza post-procedură, totul devine accesibil.

Înainte de intervenție, ADAS 3D ajută la înțelegerea fibrozei în miocard prin imagini IRM, precum și la examinarea grosimii peretelui cardiac și a structurilor anatomice înconjurătoare prin CT. Pe parcursul procedurii, aceasta servește ca o hartă ghid către sistemul de navigație cu cateter, asigurând tratamentul precis al pacientului. După intervenție, ADAS 3D facilitează studiul hărții electroanatomice și comparația acesteia cu informațiile IRM pentru a evalua și cuantifica eficacitatea tratamentului.

 

Navigație precisă și abordare integrată în tratarea pacienților cu afecțiuni cardiace, cu ADAS 3D

ADAS 3D redefinește managementul pacienților cardiaci, oferind o bază solidă pentru deciziile pre-procedurale prin analiza detaliată a informațiilor extrase din rezonanța magnetică și tomografia computerizată, permițând efectuarea măparii electroanatomice cu o precizie neegalată.

Oferind utilizatorilor libertatea de a controla procesul de segmentare pentru un număr nelimitat de cazuri, ADAS 3D facilitează învățarea continuă odată cu fiecare pacient tratat.

În plus, capacitatea sa de a cuantifica și vizualiza fibroza miocardică, împreună cu generarea unui model 3D detaliat al anatomiei inimii, subliniază valoarea adăugată a tehnologiei în diagnosticare și tratament. Îmbunătățită prin inteligența artificială pentru segmentarea automată a secvențelor de imagini specifice – o funcționalitate așteptată cu nerăbdare în următoarea ediție – ADAS 3D se poziționează ca un aliat de încredere în avansarea îngrijirii cardiace.

 

Imagistica de înaltă performanță la centrul medical Emerald

Centrul medical Emerald utilizează tehnologie de ultimă generație pentru a efectua investigații imagistice, ceea ce permite obținerea rapidă de imagini de înaltă calitate.

Echipa de medici este formată din experți supraspecializați în imagistica medicală cardiacă (Angio-CT, Cardio-RM, Cardio-RM congenital și Cardio-RM de stres) ce oferă servicii dedicate patologiilor cardiovasculare, fiecare medic efectuând investigații în domeniul său de supraspecializare.

Echipa de imagistică folosește soft-uri inovație de post-procesare a imaginilor, bazate pe inteligența artificială, pentru o interpretare mai amănunțită și un diagnostic precis.

Emerald ADAS 3D este utilizat pentru investigațiile IRM.