BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută

Solicită o programare

Patologia Sportiva – curs de rezonanta magnetica

Centrul Medical Emerald participa in calitate de partener principal, alaturi de Siemens Romania si Phillips, la cursul Rezonanta magnetica si ecografie in patologia sportiva, care va avea loc in perioada 12-13 aprilie 2019. Evenimentul este organizat de SofMedica Academy si este sustinut de o echipa de medici recunoscuti pentru expertiza in domeniul cursului: prof. Jan Gielen de la Universitatea din Antwerp, conf. Vladimir Ene și sef de lucrari Emi-Marinela Preda de la UMF Carol Davila Bucuresti si dr. Sorin Ghiea. Cuvantul de deschidere ii va apartine domnului doctor Razvan Capsa, sef de lucrari in cadrul UMF Carol Davila si Director medical al Centrului Medical Emerald.

In cadrul cursului vor avea loc prezentari teoretice si sesiuni practice care vor aborda patologii specifice sportivilor, respectiv patologia umarului, soldului, genunchiului, articulatiilor, glezeni, cotului si mainii.[:ro]Centrul Medical Emerald participa in calitate de partener principal, alaturi de Siemens Romania si Phillips, la cursul Rezonanta magnetica si ecografie in patologia sportiva, care va avea loc in perioada 12-13 aprilie 2019.

Evenimentul este organizat de SofMedica Academy si este sustinut de o echipa de medici recunoscuti pentru expertiza in domeniul cursului: prof. Jan Gielen de la Universitatea din Antwerp, conf. Vladimir Ene și sef de lucrari Emi-Marinela Preda de la UMF Carol Davila Bucuresti si dr. Sorin Ghiea. Cuvantul de deschidere ii va apartine domnului doctor Razvan Capsa, sef de lucrari in cadrul UMF Carol Davila si Director medical al Centrului Medical Emerald.

In cadrul cursului vor avea loc prezentari teoretice si sesiuni practice care vor aborda patologii specifice sportivilor, respectiv patologia umarului, soldului, genunchiului, articulatiilor, glezeni, cotului si mainii.