BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută

Solicită o programare

Promotie 25% la investigațiile CT (craniu, torace, coloana, abdomen, pelvis) în perioada 18 iulie – 18 septembrie 2022

Pentru ca prețuim sănătatea, în perioada 18 iulie –18 septembrie 2022, la EMERALD pacienții beneficiază de o REDUCERE de 25%  în cadrul campaniei PROMOȚIE LA INVESTIGAȚIILE CT (tomografie computerizată) ce includ: craniu, torace, coloană, abdomen, pelvis și membre.

În cadrul Centrului Medical Emerald se efectuează o serie de investigații realizate cu aparate de ultimă generație, fie că vorbim de tomografie computerizată (CT) sau rezonanță magnetică (RM), cu aplicații avansate pentru imagistica medicală ce sunt foarte importante în diagnosticarea și evaluarea evoluției unor patologii și accesarea rapidă a tratamentelor disponibile.

***Vă reamintim că pacientii care au bilet de trimitere CAS/OPSNAJ prin MONITOR (pacienți oncologici de exemplu) pot beneficia de investigațiile CT gratuit și programare cu prioritate în cadrul Centrului Medical EMERALD.

****Promoția nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții și este valabilă în limita locurilor disponibile în perioada 18 iulie – 18 septembrie 2022.

Toate informațiile despre examinări și tarife aici: https://emeraldmed.ro/preturi/, programări la 021 9814.