Neurologie 

Echipa Emerald acordă în această perioadă și sfaturi medicale online. Află mai multe despre cum puteți obține o programare online, aici.

Consulturile neurologice sunt efectuate de o echipă alcătuită atât din profesioniști experimentați, cât și din medici tineri și entuziaști.

Pe lângă diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor neurologice aflate în diverse stadii, specialiștii noștri oferă îngrijire integrată pacienților cu boli neurologice și cardiovasculare combinate: de la prevenire și intervenție precoce, la monitorizarea în ambulatoriu a pacienților cu condiții cronice.

Află mai multe despre terapia inovativă împotriva migrenelor, aflată în premieră în România, exclusiv la Centrul Medical Emerald – HEAD’s UP – dispozitiv TENS (stimularea electrică transcutană nervoasă), complet neinvazivă și neiradiantă, aici.

Echipa de medici neurologi:

img_4069

DR. BOGDAN PANĂ

Medic specialist neurologie

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București. Stagiu de pregătire de specialitate la Spitalul Clinic Colentina București. Experiență de peste 2 ani ca manager de caz în realizarea rapoartelor de a doua opinie medicală, în colaborare cu medici și spitale din Europa si Israel și ca medic integrator de caz, în cadrul întâlnirilor multidisciplinare de tip Tumor Board.  Un an universitar efectuat la Universita degli Studi di Palermo, Italia, în cadrul programului de burse Erasmus, inclusiv stagiul de neurologie în departamentul condus de Prof. Savettieri. Membru al Societății Române de Neurologie (SNR), membru afiliat și membru RRFS al Academiei Europene de Neurologie (EAN) și al Societății Internaționale a Cefaleei (IHS). Activitate științifică: participări cu lucrări științifice la congrese naționale și internaționale și în publicații de specialitate. Vorbește engleza, franceza, italiana.

DR. ADRIANA MITU

Medic primar neurologie

×

Cum a fost experienta pe site?

Lasati-ne un review pe Facebook

Lasati-ne un testimonial