Neurologie și Psihiatrie

Echipa Emerald acordă în această perioadă și sfaturi medicale online. Află mai multe despre cum puteți obține o programare online, aici.

Consulturile neurologice sunt efectuate de o echipă alcătuită atât din profesioniști experimentați, cât și din medici tineri și entuziaști.

Pe lângă diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor neurologice aflate în diverse stadii, specialiștii noștri oferă îngrijire integrată pacienților cu boli neurologice și cardiovasculare combinate: de la prevenire și intervenție precoce, la monitorizarea în ambulatoriu a pacienților cu condiții cronice.

Află mai multe despre terapia inovativă împotriva migrenelor, aflată în premieră în România, exclusiv la Centrul Medical Emerald – HEAD’s UP – dispozitiv TENS (stimularea electrică transcutană nervoasă), complet neinvazivă și neiradiantă, aici.

Echipa de neurologie este completată de un medic psihiatru, pentru diagnosticul complet și corect al afecțiunilor neurologice, cu expertiză în tratarea depresiei și a durerilor.

Echipa de medici neurologi:

tudor-jovin2-webedit

PROF. DR. TUDOR G. JOVIN

Medic neurolog

Prof. dr. Tudor G. Jovin, un medic român de renume internațional care practică în SUA, s-a alăturat echipei Centrului Medical EMERALD, în calitate de consultant pe cazuri complexe în ceea ce privește diagnosticul și tratamentul intervențional si non-intervențional al întregului spectru de boli vasculare ale creierului și măduvei spinării.

Prof. Dr. Tudor G. Jovin este medic cu specializare în neurologie și subspecializare în neurologia vasculara și neurologia intervențională toate efectuate în Statele Unite. Actualmente, ocupă poziția de director medical la Cooper Neurological Institute (alcătuit din serviciile de neurologie, neurochirurgie și recuperare medicală), aparținând centrului medical Cooper University Healthcare și este șef al departamentului de neurologie și profesor de neurologie și chirurgie neurologică la Cooper Medical School of Rowan University.

În ultimii 25 de ani, Dr. Tudor G. Jovin a practicat exclusiv neurologie vasculară (intervențională și non-intervențională) la centre de vârf ale neurologiei și neurochirugiei  americane (University of Pittsburgh Medical Center, University of Pennsylvania Healthcare și Cooper University Healtcare).

Investigator principal în numeroase studii clinice internaționale de referință în tratamentul acut al accidentelor vasculare cerebrale ischemice (REVASCAT, DAWN, BAOCHE, AURORA, HERMES ), este unul dintre primii neurologi intervenționali din SUA, o subspecialitate medicală care utilizează tehnologii minim invazive aplicate din interiorul vaselor pentru a diagnostica și trata boli ale arterelor și venelor capului, gâtului și măduvei spinării, cum ar fi accidentul vascular cerebral acut, stenoza carotidiană, intracraniană, anevrism și malformații arteriovenoase.

Dr. Tudor G. Jovin este membru fondator și fost președinte al Societății de Neurologie Vasculară și Intervențională bazată în SUA și actual director al comitetului de organizare a „International Stroke Conference of the American Heart Association”, cea mai prestigioasă conferință de neuroștiință vasculară la nivel mondial. Este membru al board-ului editorial pentru numeroase reviste de specialitate, cu peste 400 de publicații științifice fiind identificat ca cel mai citat autor în literatura de intervenții neurovasculare.

 

 

 

 

dr-tudor-lupescu-

DR. TUDOR DIMITRIE LUPESCU

Medic primar neurologie

Dr. Tudor Dimitrie Lupescu, medic primar neurologie, doctor în științe medicale cu competențe în neurofiziologie clinică (EEG, EMG). Efectuează EMG și consultații de second opinion pe cazuri complexe de neurofiziologie alături de dr. Ioana Dunca și dr Bogdan Pană.
img_4069

DR. BOGDAN PANĂ

Medic specialist neurologie

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București. Stagiu de pregătire de specialitate la Spitalul Clinic Colentina București. Experiență de peste 2 ani ca manager de caz în realizarea rapoartelor de a doua opinie medicală, în colaborare cu medici și spitale din Europa si Israel și ca medic integrator de caz, în cadrul întâlnirilor multidisciplinare de tip Tumor Board.  Un an universitar efectuat la Universita degli Studi di Palermo, Italia, în cadrul programului de burse Erasmus, inclusiv stagiul de neurologie în departamentul condus de Prof. Savettieri. Membru al Societății Române de Neurologie (SNR), membru afiliat și membru RRFS al Academiei Europene de Neurologie (EAN) și al Societății Internaționale a Cefaleei (IHS). Activitate științifică: participări cu lucrări științifice la congrese naționale și internaționale și în publicații de specialitate. Vorbește engleza, franceza, italiana.
dr-ioana-dunca_site

DR. IOANA DUNCA

Medic specialist neurologie

Absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie ‘Carol Davila’ Bucuresti. Stagiatura neurologie in spitalul Groene Hart Ziekenhuis, Gouda, Olanda. Rezidentiat neurologie si apoi medic specialist neurolog in spitalul Medisch Spectrum Twente, Enschede, Olanda. Membra a Societatii Europene de Neurologie, a Societatii Americane de Neurologie, a Societatii Olandeze de Neurologie si a Societatii Olandeze de Neurofiziologie Clinica.

Competente europene in EEG, EMG, Ecografie Doppler vase cervicale- în curs de echivalare în Romania

Arii de interes: neurologie vasculara, neurofiziologie clinica.

Limbi straine: olandeza, engleza.

 

andreea-florea

DR. ANDREEA HANGANU (FLOREA)

Medic specialist neurologie

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “ Carol Davila” din București Fost medic rezident al Clinicii de Neurologie a Spitalului Clinic Colentina, doctorand al Școlii Doctorale din cadrul UMF “Carol Davila” București. Activitate științifică: participări cu lucrări științifice la congrese naționale și în publicații de specialitate. Aria de interes în sfera bolilor neurologice autoimune și neuroinfectiilor.
carmen_predoiu-removebg-preview

DR. CARMEN PREDOIU

Medic specialist neurologie

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Membru al Academiei Europene de Neurologie, Membru al “Movement Disorder Society”

Specializată în tratamente moderne in boala Parkison, cu prezentări la congrese nationale si internationale precum Congresul European de Neurologie. Interese: Boli neurodegenerative – tulburari de miscare( Parkinson, sindroame Parkinson plus, demențe: cu corpi Lewy, dementa frontotemporală, afazie primar progresiva, Alzheimer etc), Boli genetice, Afectiuni autoimune ale sistemului nervos si periferic, Boli neuromusculare sau Tulburari de somn

emerald_echipa-psihiatrie_iuga-gina_180322-copy

DR. Iuga GINA

Medic primar psihiatrie

Absolventă a Facultății de Medicină a Universității Transilvania din Brasov, 6 luni din perioada de rezidențiat efectuată  la Universitatea din Wuerzburg, Germania – departamentul de neurologie, și cu stagiul de pregătire  de specialitate la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” unde și activează în prezent.

Competențe:  depresie rezistentă la tratament,  tulburări neurodegenerative și neurocognitive, dependențe și tulburări psihotice.

Activitate științifică: participări cu lucrări științifice la congrese internaționale și în publicații de specialitate (domeniul neurologie), implicare în diferite proiecte în perioada de rezidentiat în cadrul AMRPR (Asociația Medicilor Rezidenți de Psihiatrie din România).

×

Cum a fost experiența pe site?

Lăsați-ne un review pe Facebook

Lăsați-ne un testimonial