Neurologie și Psihiatrie

Echipa Emerald acordă în această perioadă și sfaturi medicale online. Află mai multe despre cum puteți obține o programare online, aici.

Consulturile neurologice sunt efectuate de o echipă alcătuită atât din profesioniști experimentați, cât și din medici tineri și entuziaști.

Pe lângă diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor neurologice aflate în diverse stadii, specialiștii noștri oferă îngrijire integrată pacienților cu boli neurologice și cardiovasculare combinate: de la prevenire și intervenție precoce, la monitorizarea în ambulatoriu a pacienților cu condiții cronice.

Află mai multe despre terapia inovativă împotriva migrenelor, aflată în premieră în România, exclusiv la Centrul Medical Emerald – HEAD’s UP – dispozitiv TENS (stimularea electrică transcutană nervoasă), complet neinvazivă și neiradiantă, aici.

Echipa de neurologie este completată de un medic psihiatru, pentru diagnosticul complet și corect al afecțiunilor neurologice, cu expertiză în tratarea depresiei și a durerilor.

Echipa de medici neurologi:

img_4069

DR. BOGDAN PANĂ

Medic specialist neurologie

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București. Stagiu de pregătire de specialitate la Spitalul Clinic Colentina București. Experiență de peste 2 ani ca manager de caz în realizarea rapoartelor de a doua opinie medicală, în colaborare cu medici și spitale din Europa si Israel și ca medic integrator de caz, în cadrul întâlnirilor multidisciplinare de tip Tumor Board.  Un an universitar efectuat la Universita degli Studi di Palermo, Italia, în cadrul programului de burse Erasmus, inclusiv stagiul de neurologie în departamentul condus de Prof. Savettieri. Membru al Societății Române de Neurologie (SNR), membru afiliat și membru RRFS al Academiei Europene de Neurologie (EAN) și al Societății Internaționale a Cefaleei (IHS). Activitate științifică: participări cu lucrări științifice la congrese naționale și internaționale și în publicații de specialitate. Vorbește engleza, franceza, italiana.
andreea-florea

DR. ANDREEA HANGANU (FLOREA)

Medic specialist neurologie

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “ Carol Davila” din București Fost medic rezident al Clinicii de Neurologie a Spitalului Clinic Colentina, doctorand al Școlii Doctorale din cadrul UMF “Carol Davila” București. Activitate științifică: participări cu lucrări științifice la congrese naționale și în publicații de specialitate. Aria de interes în sfera bolilor neurologice autoimune și neuroinfectiilor.
whatsapp-image-2022-06-20-at-11.14.34-am

DR. IOANA DUNCA

Medic specialist neurologie

Absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie ‘Carol Davila’ Bucuresti. Stagiatura neurologie in spitalul Groene Hart Ziekenhuis, Gouda, Olanda. Rezidentiat neurologie si apoi medic specialist neurolog in spitalul Medisch Spectrum Twente, Enschede, Olanda. Membra a Societatii Europene de Neurologie, a Societatii Americane de Neurologie, a Societatii Olandeze de Neurologie si a Societatii Olandeze de Neurofiziologie Clinica. Arii de interes: neurologie vasculara, neurofiziologie clinica. Limbi straine: olandeza, engleza.

 

carmen_predoiu-removebg-preview

DR. CARMEN PREDOIU

Medic specialist neurologie

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Membru al Academiei Europene de Neurologie, Membru al “Movement Disorder Society”

Specializată în tratamente moderne in boala Parkison, cu prezentări la congrese nationale si internationale precum Congresul European de Neurologie. Interese: Boli neurodegenerative – tulburari de miscare( Parkinson, sindroame Parkinson plus, demențe: cu corpi Lewy, dementa frontotemporală, afazie primar progresiva, Alzheimer etc), Boli genetice, Afectiuni autoimune ale sistemului nervos si periferic, Boli neuromusculare sau Tulburari de somn

doc-b

DR. CONSTANTIN SANDU

Medic specialist neurologie

emerald_echipa-psihiatrie_iuga-gina_180322-copy

DR. Iuga GINA

Medic specialist psihiatrie

Absolventă a Facultății de Medicină a Universității Transilvania din Brasov, 6 luni din perioada de rezidențiat efectuată  la Universitatea din Wuerzburg, Germania – departamentul de neurologie, și cu stagiul de pregătire  de specialitate la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” unde și activează în prezent.

Competențe:  depresie rezistentă la tratament,  tulburări neurodegenerative și neurocognitive, dependențe și tulburări psihotice.

Activitate științifică: participări cu lucrări științifice la congrese internaționale și în publicații de specialitate (domeniul neurologie), implicare în diferite proiecte în perioada de rezidentiat în cadrul AMRPR (Asociația Medicilor Rezidenți de Psihiatrie din România).

×

Cum a fost experiența pe site?

Lăsați-ne un review pe Facebook

Lăsați-ne un testimonial