Dr. Anna Maria ANDRONESCU

Doctor în științe medicale. Asistent univesitar disciplina semiologie medicală la UMF „Carol Davila” București. Membru al Societăților Române de Medicină Internă și de Cardiologie, al Societăților Europene de Cardiologie  și de Cardiologie de Urgență; Membru al Asociației „Global Reaserch on Acute Conditions Team – GREAT” și al Asociației Europene de Insuficiență Cardiacă.

Dr. Ciprian JURCUȚ

Șef secție medicină interna Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” București. Competență ecografie generală, doctor în științe medicale. Abordează în special spectrul bolilor rare reumatologice și medicină internă, cum ar fi imunodeficiențe primare, Sindrom Sjogren etc.

Dr. Diana GIRNIȚĂ

Dr. Diana Girniță – medic reumatolog și medicină internă, licențiată în România și SUA (California, Arizona, Ohio, Indiana, Kentucky, Florida, Montana și Texas). Profesor voluntar în cadrul programului de reumatologie la Universitatea din Cincinnati Medical College, coordonator al programului de reumatologie în cadrul spitalului Good Samaritan, Cincinnati, USA. SOLICITĂ O PROGRAMARE Absolventă a unor cursuri […]

Dr. Răzvan IONESCU

Razvan Ionescu

Activează în cadrul Spitalului Colentina, în zona patologiilor reumatice inflamatorii musculoscheletale și autoimune (artrita reumatoidă, spondiloartropatii, lupus eritematos sistemic, vasculite, sclerodermie sistemica etc) precum și degenerative (osteoartrita).

Dr. Diana VASILIU

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, Medicina Generala Competenta Ecografie Generala Absolventa Master Neuro Biologie Universitatea Bucuresti Absolventa Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti – Psiholog Clinician Specialist Medic Rezident Cardiologie, Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof.Dr. C.C. Iliescu”

Dr. Alexandra NICULESCU

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, cu rezidențiat la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca). Dublă specializare în cardiologie și medicină internă, cu competență în ecografie vasculară. Membru în Societatea Europeană de Cardiologie, Societatea Europeană de Hipertensiune, Societatea Română de Cardiologie și Societatea Română de Medicină Internă.