Dr. Anna Maria ANDRONESCU

Doctor în științe medicale. Asistent univesitar disciplina semiologie medicală la UMF „Carol Davila” București. Membru al Societăților Române de Medicină Internă și de Cardiologie, al Societăților Europene de Cardiologie  și de Cardiologie de Urgență; Membru al Asociației „Global Reaserch on Acute Conditions Team – GREAT” și al Asociației Europene de Insuficiență Cardiacă.

Dr. Ciprian JURCUȚ

Șef secție medicină interna Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” București. Competență ecografie generală, doctor în științe medicale. Abordează în special spectrul bolilor rare reumatologice și medicină internă, cum ar fi imunodeficiențe primare, Sindrom Sjogren etc.

Dr. Cristina TÎRZIU

Doctor în medicină Competență în ecografie generală, ecocardiografie Doppler și ecografie Doppler vasculară Medic în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca București

Dr. Diana GIRNIȚĂ

Dr. Diana Girniță – medic reumatolog și medicină internă, licențiată în România și SUA (California, Arizona, Ohio, Indiana, Kentucky, Florida, Montana și Texas). Profesor voluntar în cadrul programului de reumatologie la Universitatea din Cincinnati Medical College, coordonator al programului de reumatologie în cadrul spitalului Good Samaritan, Cincinnati, USA. SOLICITĂ O PROGRAMARE Absolventă a unor cursuri […]

Dr. Gabriel ȘICA

Dr. Gabriel Sica

Absolvent al Facultății de medicină din Brașov, cu activitate desfășurată în cadrul Spitalului Clinic de Urgență București (Floreasca). Acoperă o arie largă de patologii din medicina internă, cu interes în patologii respiratorii și digestive. Oferă consultații și în limba engleză și franceză.

Dr. Răzvan IONESCU

Razvan Ionescu

Activează în cadrul Spitalului Colentina, în zona patologiilor reumatice inflamatorii musculoscheletale și autoimune (artrita reumatoidă, spondiloartropatii, lupus eritematos sistemic, vasculite, sclerodermie sistemica etc) precum și degenerative (osteoartrita).