BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

Caută

Solicită o programare

Câștigătorii primei ediții Bursele dr. Dimitrie Capșa

Felicitări primei generații de bursieri „Dr. Dimitrie Capșa”!

În cadrul ceremoniei de absolvire de ieri 10 februarie 2022, cei 5 beneficiari ai burselor ne-au prezentat realizările lor din 2021. Suntem mândri că susținem alături de SofMedica Life-saving Innovation viitoarele generații de profesioniști din domeniul sănătății și îi ajutăm să se apropie de obiectivele lor. Suntem încrezători că acești tineri profesioniști în domeniul sănătății au capacitatea de a căuta fără încetare soluții la problemele existente și de a găsi modalități inovatoare de a face viața pacienților mai ușoară.
Și nu ne oprim aici! Săptămâna viitoare lansăm ediția a II-a a burselor, cu mai multe oportunități pentru studenți și medicii rezidenți.

 

Acest program de burse a fost creat din dorința de a păstra vie memoria doctorului Dimitrie Capșa și de a-și continua contribuția neprețuită în domeniul medicinei din România. El ar putea fi considerat părintele dializei moderne în România datorită eforturilor sale constante de a pune la dispoziție tratamente inovatoare în nefrologie și pentru pacienții români. Pentru SofMedica Group, dr. Dimitrie Capșa a fost întotdeauna o sursă de inspirație enormă întrucât a fost omul fără de care compania International Healthcare Systems – Nefrologie și Centre Medicale de Dializă (IHS), precursorul Centrului Medical Emerald, nu ar fi existat. Sub conducerea sa nobilă și meticuloasă, organizația a crescut pentru a deveni cea mai mare rețea independentă de centre de nefrologie și dializă din Europa în 2015.