BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

Caută

Solicită o programare

Certificări obținute de Centrul Medical Emerald

ISO 9001 este cel mai cunoscut standard de calitate care demonstrează că serviciile  respectă cerințele impuse de standardul de referință, astfel încât pacientul să acorde încredere serviciilor oferite ce repectă standarde internaționale de calitate.

Suntem bucuroși de acordarea certificatului  ISO 9001 care reprezintă confirmarea faptului că serviciile medicale oferite în cadrul Emerald de personal înalt calificat sunt de calitate și pun accent pe satisfacția pacientului.

La Emerald punem pasiune în ceea ce facem și dorim să construim o relație de lungă durată cu pacienții nostri bazată pe încredere.

LRQA Certificat de Aprobare

Acest certificat atestă faptul că Sistemul de Management al Centrului Medical Emerald a fost aprobat de către LRQA in conformitate cu standardele ISO 9001.

Aprobarea este aplicabilă pentru următorului domeniu:

  • Servicii medicale neurologice, cardiologie, medicină internă, endocrinologie, medicină fizică și reabilitare (consultații, diagnostic și tratament).
  • Investigații paraclinice: EKG, holtere, probă de efort, ecocardiografie, test de efort cardio-pulmonar, Eco Doppler vascular, ecografie generală.
  • Radiologie – Imagistică Medicală:
    • Imagistică prin Rezonanță Magnetică pentru toate regiunile inclusiv Cardio-RM și Cardio-RM de stres, cerebral cu aplicații avansate, membre, coloană vertebrală, abdomen, multiparametric de prostată, IRM hipofiză, etc.
    • Computer Tomograf pentru toate regiunile inclusiv gama Angio-CT (Angio-CT coronanian, Angi-CT pre-TAVI)
  • Activități de recuperare medicala inclusive recuperare cardiovasculară și neurologică (fizioterapie și masaj terapeutic).
  • Activități de studii clinice cu beneficiu terapeutic.