Noul ecograf PHILIPS EPIQ ELITE
Tehnologie inovativă, de ultimă generație. Unul dintre cele mai performante ecografe cu aplicații avansate în bolile cardiovasculare.
  • Mixed medical team (the investigation is performed by 3 doctors – radiologist, cardiologist, MRI operator)
  • Experience – hundreds of examinations performed in this formula
  • A session with the medical team, the patient and next of kin after finishing the investigation, included

Innovative therapy against migraine

Discover the

HEAD’s UP plans

In Romania exclusively at Emerald, already used by over 200,000 patients worldwide, noninvasive and non-irradiative.

NOU la EMERALD

În premieră în România, exclusiv la Centrul Medical Emerald terapie inovativă împotriva migrenelor, HEAD’s UP. Află mai multe aici.

Ce ne face diferiți?

  • Abordare multidisciplinară
  • Consultații extinse (min 45′)
  • Ambient interior plăcut, premiat la nivel internațional
  • Programări în timp record

Oferim consultații de cardiologie, neurologie, medicină internă și investigații IRM și cu bilet de trimitere în contract cu CASMB.

Specialități
și afecțiuni

Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală.

Dorim să vă oferim servicii medicale cât mai simple, confortabile și eficiente. Mai presus de orice beneficiem de aportul unei echipe medicale alcătuite din profesioniști reputați, cu un înalt nivel de instruire și cu o bună cunoaștere a nevoilor specifice pacienților din țara noastră.

Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale.

De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Imagistica prin rezonanță magnetică (IRM)

În centrul nostru se efectuează rezonanță magnetică cardiacă de stres, o investigație nouă în România, dar foarte utilizată în țările europene. Pe lângă aceasta, departamentul IRM realizează întreaga gamă de investigații care pot fi efectuate în ambulatoriu pentru diagnosticul afecțiunilor cardiologice și neurologice, fiind dotat cu un aparat nou, de ultimă generație.

Cardiologie

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști, pacienții pot beneficia de proceduri medicale dedicate (ecocardiografie, monitorizare Holter, test de efort, monitorizarea rigidității arteriale), precum și de investigații IRM la cele mai înalte standarde disponibile.

Neurologie

Pe lângă diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor neurologice aflate în diverse stadii, specialiștii noștri oferă îngrijire integrată pacienților cu boli neurologice și cardiovasculare combinate: de la prevenire și intervenție precoce, la monitorizarea în ambulatoriu a pacienților cu condiții cronice.

Medicina interna

Medicina internă este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor organelor interne la adulți (afecțiuni cardiovasculare, gastro-intestinale, respiratorii, hepatice, renale, urogenitale, metabolice și altele).

De ce să ne alegeți
Punctul central al îngrijirilor medicale este reprezentat de pacient.
Informează-te despre diferitele etape ale vizitei tale!