BUCUREȘTI

Str. Nicolae Caramfil, nr.75, sector 1, București

IAȘI

Str. Iancu Bacalu nr. 23 , în incinta Palas Campus

TIMIȘOARA

*in curand

Caută

Solicită o programare

Premiu pentru cel mai bun design interior

 

 

Vești bune de la Londra! După câștigarea premiului european, STIRIXIS Group câștigă și etapa internațională a concursului International Property Awards (IPA) pentru amenajarea interioară a centrului nostru. Ne bucurăm așadar să vă putem oferi cel mai plăcut ambient interior din lume atunci când ne treceți pragul.

Recunoscută ca o marcă de excelență de renume mondial, IPA sărbătorește, în ultimii 25 de ani, cele mai înalte niveluri de realizare ale companiilor care operează în toate sectoarele industriilor imobiliare și imobile. Designul și brandingul conceptului STIRIXIS Group al Centrului Medical Emerald din București a fost judecat și recunoscut drept Cel mai bun design interior internațional cu destinație publică de către un grup independent de 80 de experți din industrie, prezidat de patru membri ai Casei Lorzilor din Marea Britanie, Caithness, Lord Best, Contele de Liverpool și Lordul Thurso. Procesul general de evaluare are loc în fiecare an și se concentrează pe design, calitate, servicii, inovare, originalitate și angajamentul față de durabilitate.

Fă un tur virtual al clinicii aici.

Alex Athanassoulas, președinte și CEO al grupului STIRIXIS, a declarat: “Nu există cuvinte care să exprime fericirea și recunoștința pentru acest premiu unic. Adevărul este că echipa noastră a avut o colaborare excelentă cu echipa SEENERGIA Group / Emerald și a împărtășit o viziune comună asupra succesului acestui concept. Le mulțumesc celor două echipe din inima mea și le felicit pentru angajamentul lor, abordarea inovatoare și colaborarea fructuoasă care a condus la acest premiu unic.”